Handtrekwagen huren

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 17,- tot € 35,-, afhankelijk van de afmetingen en het laadvermogen van de handtrekwagen.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Maximaal draagvermogen variërend van 700 tot 1.200 kg
Lengte variërend van 1,75 tot 2,0 m
Breedte variërend van 0,75 tot 1,0 m
Een handtrekwagen: de transportoplossing voor de zware belasting

Een handtrekwagen wordt veel gehuurd om zware dozen of divers materiaal ergonomisch mee te transporteren. Door de draaischamelbesturing van de trekwagen kan de voorste as draaien. Dit zorgt ervoor dat de transportwagen erg wendbaar is. Wat de handtrekwagen een ideaal transportmiddel maakt om te gebruiken in de kleinere ruimtes. De wagen heeft veel draagvermogen dankzij de stabiele maar lichte staalconstructie. Daardoor hét ideale hulpmiddel om te gebruiken tijdens een verhuizing of op de bouwplaats. 

Op deze pagina staan de verhuurbedrijven van handtrekwagens gesorteerd, zo kun je in één overzicht zien waar je een trekwagen kunt huren. De meeste handtrekwagens hebben geen zijwanden die de lading tegenhoudt wanneer deze niet stabiel gestapeld is. Het kan daarom handig zijn om verhuiskratten te huren wanneer je veel losse goederen wilt verplaatsen die moeilijk stabiel te stapelen zijn.

Verschillende soorten handtrekkarren te huur

Een handtrekwagen, ook wel magazijnwagen genoemd, kan tot wel 1.200 kilogram dragen. Het maximaal draagvermogen verschilt per trekwagen en verhuurbedrijf. Twijfel je of je de juiste trekwagen huurt, vraag het verhuurbedrijf dan om je te adviseren. Een magazijnwagen is ideaal om te huren wanneer je zware goederen, zoals meubelstukken, wilt verplaatsen over een korte afstand. Het is dan ook goed om er rekening mee te houden dat een handtrekwagen niet bedoeld is om erg lange afstanden mee af te leggen. Als je een transportwagen huurt is dat vooral handig om binnen of rondom het huis te gebruiken.

De meeste handtrekwagens hebben een afmeting van 2 bij 1 meter. Er zijn ook verhuurbedrijven die handtrekwagens verhuren met een andere maatvoering. Een handtrekwagen heeft luchtbanden, wat het manoeuvreren op een oneffen ondergrond vergemakkelijkt. Deze grote wielen zorgen voor een geringe rolweerstand. Wat het een efficiënt transportmiddel maakt om te gebruiken voor verschillende doeleinden. Heb je een transportmiddel nodig om goederen een verdieping hoger te transporteren? Dan kan je beter een trapsteekwagen huren. Dat is een speciaal ontworpen steekwagen om zware goederen de trap op te tillen.