Londense Taxi huren

1 aanbieder gevonden. De huurprijs van een Londense taxi kan sterk verschillen. Vraag de verhuurders naar de mogelijkheden.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verhuur van Engelse taxi’s voor jouw speciale gelegenheid

In het Engelse Londen steek je, als je langs de kant van de weg staat, je hand in de lucht, en voor je het weet staat er eentje voor je: een LTI TX1, oftewel, een typische Londense taxi. En als je geluk hebt, tref je misschien wel de klassieke versie; de Austin FX4. Hier in Nederland moet je er ietsje meer moeite voor doen om een Londense taxi te krijgen, maar daarom maken wij van Huren.nl het je graag wat makkelijker. Op deze website vind je alle verhuurbedrijven die de Londense cab verhuren. Deze taxi wordt vaak verhuurd voor speciale ritjes van A naar B, bijvoorbeeld voor een leuke rit voor je zakenrelatie van het vliegveld naar jouw bedrijf, of op een themafeest, bedrijfsuitje, of bruiloft. Wist je trouwens dat de Austin FX4, de typische Engelse taxi die je hier in Nederland kunt huren, sinds 1958 gemaakt wordt en dat dit de standaard taxi in Londen is gebleven tot in 1997, bijna veertig jaar later, een nieuwere versie ontworpen werd?

Een Londense Cab huren voor jullie bruiloft

Als je van plan bent om te gaan trouwen, allereerst natuurlijk: van harte gefeliciteerd! En wat een leuk idee om een Londense taxi te huren als trouwauto. Wist je dat de Londense taxi meestal zwart is, maar dat dit niet eens verplicht is in Engeland? In Nederland zijn de meeste Engelse taxi’s die te huur zijn ook zwart, maar er zijn er ook een paar te huur die wit zijn: super leuk voor een bruiloft dus! Veel verhuurbedrijven waarbij je een Londense taxi kunt huren hebben leuke extra’s te bieden als je de taxi huren wilt voor je bruiloft. Denk bijvoorbeeld als een geheel in stijl geklede chauffeur. En weet je wat ook zo handig is: De Londense taxi is zo slim gebouwd, dat hij er van buiten niet eens zo heel groot uit ziet, maar er passen naast de chauffeur wel 5 tot 6 personen in! Je kunt natuurlijk kiezen om alleen met het bruidspaar in de taxi vervoert te worden, maar bruidsmeisjes, getuigen, fotograaf, ze passen er allemaal bij!