Volkswagen busje huren in Amsterdam

Top 1 verhuurbedrijf

Alle afstanden

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
Zoek het avontuur op met een vintage VW busje!

Ben jij helemaal weg van oldtimers? Of verlang je stiekem terug naar de flowerpower-tijd? Dan is het huren van een Volkswagen busje echt iets voor jou! Ga heerlijk een dagje toeren of zoek het avontuur verder weg op en ga met de bus op vakantie. Wist je dat de VW bus ook als trouwvervoer verhuurd wordt? In dat geval kun je ervoor kiezen om er een chauffeur bij te huren. Een Volkswagen busje beschikt over 7 of 8 zitplaatsen en is tevens geschikt als eyecatchervoor op evenementen. Wil je gezellig een paar dagen weg met het busje en er ook in slapen? Kijk dan eens naar de Volkswagen campers. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van VW busjes in en rondom Amsterdam. Dus ook in bijvoorbeeld Zaandam en Amstelveen.

Een Volkswagen busje huren in Amsterdam

Als je een VW busje gaat huren, dan is het slim om te letten op de hoogte van de borgsom, het aantal gratis kilometers dat je mag rijden (km vrij) en de kilometerprijs die je betaalt voor iedere extra gereden kilometer. Ben je van plan om langere afstanden te rijden met de bus? Dan wil je natuurlijk dat de kilometerprijs zo laag mogelijk is. Bij sommige verhuurbedrijven is het mogelijk om ook navigatie te huren. Wel zo fijn als je lekker ontspannen wilt kunnen rijden. Kijk voordat je op weg gaat even naar de hoogte van je eigen risico en de mogelijkheid om deze te verlagen. Dit kan je bij schade namelijk veel geld besparen.

Tip: Wil je een ritje cadeau doen aan een echte Volkswagen liefhebber? Dat kan! Sommige verhuurbedrijven bieden namelijk cadeaubonnen aan.