Familiedag organiseren?

Een onvergetelijke familiedag plannen?

Is het jouw beurt om de jaarlijkse familiedag te organiseren en wil je dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten? Met deze tips gaat het je zeker lukken. Niet meer luisteren naar de eeuwenoude verhalen van je oma dus. Tijd voor actie! Wil je juist wel rustig kunnen kletsen met je familie en moeten de kinderen dus vermaakt worden? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. De kids zullen zich met deze tips geen moment vervelen en kunnen heerlijk ravotten.

Wees origineel!

Het organiseren van je familiedag begint met het nadenken over de behoeften van je familie. Heb je een sportieve familie die niet lang stil kan zitten? Huur dan een lasergame set, compleet met opblaasbare tanks, muren en obstakels. Dit spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden en biedt voldoende spanning en actie om je familie een paar uurtjes zoet te houden. Het spel heeft veel weg van paintball, maar dan zonder blauwe plekken en zonder verf in je haar. Wil je tussen de activiteiten door rustig kunnen kletsen? Dan kun je ervoor kiezen om een paar Oudhollandse spellen te huren. Een iets relaxter speeltempo en bovendien erg leuk voor opa en oma!

Een familiedag met veel kinderen

Veel kids in de familie? Dan kun je een stormbaan neerzetten. Hierop kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven en zich laten vallen zonder zich pijn te doen. De iets oudere kinderen kunnen een knotsgek knotsgevecht spelen en proberen elkaar van de ‘troon’ af te meppen. Zorg ervoor dat je je familie tussendoor kunt verrassen met wat te snoepen. Zet bijvoorbeeld een suikerspinmachine neer voor heerlijk luchtig snoepgoed. Bang voor een regenbui? Dan kun je altijd een partytent neerzetten, zodat jullie even kunnen schuilen.

Tip: Kan jouw familiedag niet gek genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om een paar kostuums te huren.