Vind jouw beste huurdeal

Bobo Verhuur

Contact

  • Dotterbloemstraat 19
  • 3053 JV Rotterdam
  • 010-4222913

Beoordeling

8,3
15 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Bobo Verhuur

10

Voor mijn feestje bestek, borden, kopjes, tafels, stoelen etc besteld. Goede kwaliteit en heldere voorwaarden. Alles per stuk te bestellen. Goed contact en informatie. Relaxed personeel bij brengen en ophalen wat keurig in aangegeven tijdvak gebeurde. Wij huurden voor zondag: vrijdag geleverd maandag gehaald, één dag huur. Ben zeer tevreden over dit bedrijf en personeel..!!

Gehuurd op: 07-11-2021

10

Super goede service en heel klant vriendelijk! En een heel uitgebreid assortiment! Wij gaan hier zeker nog vaker spullen huren. Bedankt!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 26-10-2021

9,0

Vriendelijk aan de telefoon, snel reageren op mails. Veranderingen kon ik doorgeven. De gehuurde materialen zagen er schoon en verzorgd uit. De volgende keer zal ik zeker weer bij jullie huren! Ik ben heel tevreden!

Product gehuurd: Servies

Gehuurd op: 09-10-2021

9,0

Springkussen is keurig afgeleverd en opgehaald. Springkussen was ook prima en kind heel blij. Ook aan de telefoon netjes te woord gestaan. Wij zijn tevreden en komen nog een keer terug.

Product gehuurd: Springkussen open

Gehuurd op: 09-07-2021

9,0

Begin deze week hebben we voor 2 scholen in Delft springkussens gehuurd. Doordat het maandag de hele dag regende hebben we besloten het springkussen niet op te zetten. Na 1 telefoontje kon het springkussen niet op dinsdag maar op woensdag gehaald worden en konden de kinderen dinsdag alsnog springen en dit zelfs zonder meerprijs. Super! Bij deze nogmaals mijn dank, ook namens de kleuters die het springkussen geweldig vonden!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 21-06-2021

10

We hebben afgelopen weekend het prachtige springkussen dino multiplay gehuurd bij Bobo verhuur. De kinderen hebben heier ontzettend veel lol van gehad! Daarnaast was de service uitmuntend. Zowel de telefonische service als bezorgservice was perfect. We gaan deze zomer zeker nog een keer een springkussen bij Bobo verhuur huren en raden het aan iedereen aan!

Product gehuurd: Springkussen open

Gehuurd op: 05-06-2021

Reactie van Bobo Verhuur

Wat ontzettend leuk om te lezen! Graag tot volgende keer :)

2,0

Voor mijn bruiloft stoelen en tafellakens gehuurd. Op zich leek er niks aan de hand, totdat ik opeens een factuur kreeg vanwege te weinig tafellakens. Erg vervelend dat niet de moeite genomen werd om mij hierover te bellen, dan had het meteen opgelost kunnen worden. De tafellakens waren met een andere bruiloft verwisseld, maar inmiddels beschimmeld. Duur grapje nog. Servicegerichtheid is bij BoBo ver te zoeken...

Product gehuurd: Klapstoel

Gehuurd op: 31-08-2019

Reactie van Bobo Verhuur

Beste Arjan, Vervelend dat u dit zo ervaart maar het gegeven dat de tafellakens al beschimmeld waren betekend helaas ook dat ze nat waren en dus waren ze al beschimmeld als wij ze terug hadden ontvangen na een belletje. Helaas bent u in deze fout omdat u niet correct bent geweest in het controleren van de materialen, jammer dat u dit op ons afschuift terwijl de fout niet bij ons ligt. Nog een tip! lees de voorwaarden als u iets huurt dan weet u wat u kunt verwachten bij het niet nakomen van afspraken. Dit heeft niets met onze service te maken.

10

Ik heb al meerdere keren springkussens hier gehuurd. De prijs is erg goed en de materialen zijn in erg goede staat. Het voordeel is dat je het kussen al op vrijdag binnen kunt hebben en pas maandag weer weg gaat. Hierdoor heb je het hele weekend plezier voor maar 1 betaalde dag.

Product gehuurd: Multiplay springkussen

10

Goede kwaliteit en uitstekende service! Een aanrader!

10

Komen al jaren bij bobo voor de verjaardag van de kinderen. Altijd alles prima in orde. Assortiment is zeer uitgebreid de laatste tijd. Maar zelfs als het nog niet in het assortiment zit, wordt er meegedacht of zelfs het assortiment uitgebreid. Top service!

9,0

Ik heb voor de tweede keer spullen gehuurd bij Bobo verhuur voor een weekeind (van vrijdag t/m dinsdag). Alles was perfect, het materiaal is in heel goede toestand, schoon en met verzorg bezorgd. Ze reageren heel snel op de mail en passen naar wensen de offerte aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Borg is terugbetaald op de dag van ophalen. De afgesproken bezorgtijden zijn gerespecteerd. Betrouwbaar. Een aanrader! :-))

10

Voor miJn zoon zijn verjaardag koelkast en tafels gehuurd. Wij zijn gaan kijken bij het bedrijf zelf. Heel aardig geholpen. Er wordt zeker met je meegedacht. Alles werd op tijd geleverd en opgehaald. Geen minpunten. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Er zijn 3 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 5.6.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Bobo Verhuur

Bobo Verhuur is een begrip in Rotterdam en omstreken.Wij bestaan al meer dan 40 jaar en staan bekent om onze lage prijzen en goede en flexibele service. Wij rekenen 1 huur dag per 3 dagen ( Dag 1: Ophalen/Leveren Dag 2: Gebruiken Dag 3: Terug brengen/Ophalen).

Details openingstijden

Genoemde openingstijden zijn geldig voor ons kantoor. Onze chauffeurs rijden langer.

Bezorgkosten

Onze transportkosten zijn per regio verschillend. Op onze website kunt u gemakkelijk de bezorgkosten berekenen. Wij rekenen maar 1 rit prijs. De prijs die u te zien krijgt is voor het bezorgen & ophalen van de goederen.

Bezorginformatie

De leveringsvoorwaarden staan duidelijk op onze website vermeld