ALLSAFE Mini Opslag

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (6372)


1,0

Maffia-achtige onderneming die eigendommen gijzelt als niet direct aan schimmige voorwaarden wordt voldaan. Raad absoluut niet aan gebruik te maken van deze opslag!

Gehuurd:

Opslagruimte 6 - 10m³

op 15-05-2021


9,0

Zeer vriendelijk geholpen bij de vestiging in Ridderkerk. Ze nemen de tijd voor je en ziet er allemaal schoon en opgeruimd.


10

Zeer behulpzame collega's bij ALLSAFE in Enschede.


10

Reserveren van de aanhanger was zo gedaan. Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor je vragen. Op zeker een aanrader!


9,0

Ik huur al een tijdje een opslagruimte bij ALLSAFE in Almere. Super vriendelijke mensen daar, helpen je echt heel goed. Zowel de gangen als mijn eigen unit zijn brandschoon en het voelt heel veilig doordat je een persoonlijke code hebt om binnen te komen. En elke ruimte heeft ook nog eens een uniek alarm. Echt prima plek om mijn waardevolle spullen op te slaan. Lees meer


9,0

Goed geholpen op de vestiging in Ridderkerk. Aardig personeel en schoon gebouw.


10

Prima opslagmogelijkheden bij Allsafe. Aardige mensen en vriendelijke service.


1,0

Huur al sinds 2004, dus ruim 14 jaar bij Allsafe Breda een ruimte van 1.5m x 2 m. Daar betaal ik 73 euro per maand voor. Allsafe was in 2004 een leuk bedrijf, toen ze net waren begonnen. Nu is het personeel onbeschoft, en onvriendelijk. Hoe langer ik er huur, hoe meer ik moet betalen. Krijg geen korting, niets. Ga daarom daar deze week weg. Nog een tip: ga hun gratis bus niet huren. Je rijdt bijvoorbeeld voor 10 liter aan brandstof, maar merkt dat je voor 20 liter moet tanken. NIET DOEN! Lees meer


10

Zeer goed geholpen bij de vestiging van ALLSAFE. Aardige medewerker en neemt ruim de tijd voor je!


10

Prima rondleiding, aardig personeel en een goed prijs voor de opslag.


10

Good security, humid and temperature controlled room, it's a nice place to store the goods. Also the employees are kind and friendly.


10

Goede service en goed bereikbare opslag!


10

Het eerste, telefonische, contact was professioneel en vriendelijk, maar ook bij het tweede contact was de uitleg prima. Verder was de gehuurde ruimte goed schoongemaakt en staan de gebruiksprocedures van Allsafe in het kader van veiligheid en voorzieningen tegen misbruik door derden.


10

Uitstekende opslagplaats, prima bereikbaar. Maar wat het af maakt is de manier waarop het personeel meedenkt met de klant. Ik had geboekt voor 12 m2, tijdens het pakken inGroningen kwam ik er achter dat dat te weinig zou zijn. Onderweg van Groningen naar Beverwijk contact gezocht met Allsafe, en toen ik aankwam waren er al twee opties van 15 en 18 m2 voor mij klaargezet, waarbij men zei graag te helpen schatten welke geschikt zou zijn. Klasse! Voor mij is dat 10 sterren waard Lees meer


10

De service was super. Goed en duidelijk geholpen en de ruimtes zien er top uit. Achteraf had ik geen vragen meer en zelfs in de avond toen er een probleempje was met tanken met de huurbus door mijn onhandigheid werd ik netjes geholpen. Als je wat kwijt moet kan ik dit bedrijf aanraden.


9,0

Heerlijk dat je gewoon met een code in en uit kunt rijden tussen 6 en 23 uur. Het is er lekker warm binnen en er staan karretjes tot je beschikking om je spullen te vervoeren. Al met al voor mij de goedkoopste en makkelijkste opslag in mijn omgeving Tilburg.


7,0

Ik woon in Almere en ben beeldend kunstenaar. Ik maak installaties van textiel. Het zijn vaak ruimtevullende installaties en daardoor heb ik veel materiaal wat kwetsbaar is en goed en droog opgeborgen moet worden. Bij AllSafe vond ik de geschikte ruimte en service .


8,0

Omdat we tijdelijke opslag nodig hebben, langsgegaan bij All Safe. Prima service, snel, correct en met verstand van zaken. Geen goedkope praatjes. Ook geen vaag-gedoe. Gewoon duidelijk. Bestelbus kunnen huren voor de eerste twee uur: gratis. Boxen zijn schoon en op constante temperatuur. Alles prima beveiligd. Vertrouwen is goed, zekerheid beter. Dat is mijn indruk van All Safe Lees meer


10

Ivm bouw nieuwe woning zijn we tijdelijk verhuisd naar een vakantiehuisje. Onze inboedel in opslag gedaan bij Allsafe. Een veilige plek, goed toegankelijk en met behulpzame, klantgerichte medewerkers. Al met al een zeer positieve ervaring


9,0

Faciliteit is bijzonder netjes, en het personeel is behulpzaam, vriendelijk en denkt echt met je mee om oplossingen te vinden.


9,0

Ik een gedeelte van mijn bedrijfsarchief opgeslagen bij AllSafe in hun archiefopslag. Goedkoop, veilig en eenvoudig te bereiken als ik iets nodig heb.


7,0

Mooi schoongemaakte box. Het hele gebouw ziet er brandschoon uit en er is genoeg verlichting. De service is ook erg professioneel.

Er zijn 6350 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 9.2.

Informatie over ALLSAFE Mini Opslag
U kunt veel ruimer wonen, werken en leven dan u denkt. Heeft u te veel spullen en alsmaar het gevoel groter te moeten wonen? Of wilt u kleiner wonen, alleen geen spullen wegdoen? Of komt u werkruimte tekort? ALLSAFE Mini Opslag biedt dé oplossing. ALLSAFE geeft u een veilige opslagruimte voor de Beste Prijs:U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie.Zo voordeling is opslagruimte bij ALLSAFE:• Verwarmde self storage huren vanaf € 1,40 per week• Veilige opslag: eigen alarm en 24/7 beveiliging• Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten• Dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00• Overdekt laden en lossen• Gratis verhuisbus of, aanhanger • Verhuishulp voor haal- en brengservice• Laagste Prijs GarantieNaast opslagruimte bieden wij ook postbus huur én zakelijk vestigingsadres, bandenopslag, auto- en motorstalling, aanhanger huur.Op Huren.nl vind je snel welke vestiging van ALLSAFE bij jou in de buurt zit!
Details openingstijden

Receptie: Ma t/m vr: 9:00 - 18:00, Za: 9:00 - 17.00. Telefoon: Ma t/m vr: 8:00 - 21:30, Za: 8:30 - 17:30, Zo: 11:00- 17:30. Opslagruimtes: Voor huurders te betreden elke dag van 6.00 tot 23.00 uur of desgewenst 24 uur per dag.

Bezorginformatie

Vraag direct een offerte aan voor uw eigen ruimte.