Vloerzaagmachine huren

6 aanbieders gevonden. Huurprijzen verschillen van € 60,- tot € 95,-, afhankelijk van de zaagdiepte, de uitvoering en de diameter.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van een asfaltzaag of betonzaag

Als je wilt gaan zagen in asfalt of beton, is het handig om een vloerenzaagmachine te huren. Deze zaag kun je daarnaast ook huren als je schijnvoegen in een betonplaat wilt zagen. Er zijn verschillende soorten vloerenzaagmachine te huur. Zo kun je bij grote projecten kiezen voor een grote zaag, zodat je bijvoorbeeld aan de slag kunt met grote wegen. Maar je hebt ook kleine uitvoeringen die te huur zijn, die zeer geschikt zijn voor klussen in en om het huis. En zelfs voor onderhouds- of reparatiewerk zijn er speciale asfaltzagen en betonzagen te huren. Op Huren.nl kan je alle verhuurbedrijven vinden die de juiste vloerzaagmachines verhuren.

Informatie over het huren van een vloerzaagmachine

Zoals hierboven al staat geschreven zijn er veel verschillende soorten en maten vloerzaagmachines. Een van de belangrijkste aspecten die flink kan verschillen is het zaagblad, dat ook wel het diamantblad genoemd wordt. Dat komt omdat er een laagje industrieel diamant op de zaag zit. Dit is extreem sterk spul, dat door bijna alle harde materialen heen kan zagen. Beton, steen, asfalt, niets is te gek voor de vloerenzaagmachine met een diamantblad. Om de zaag te koelen tijdens het zagen hebben veel vloerenzaagmachine een interne watertank. Hier kan, afhankelijk van hoe groot de asfaltzaag/betonzaag is, een aantal (tientallen) liters water in. Het koelen van de zaag zorgt ervoor dat de zaag niet oververhit raakt en je dus lang door kunt zagen. Bovendien zorgt het ervoor dat er geen stofdeeltjes/stukjes steen, beton of asfalt rondvliegen. Zorg wel altijd voor geschikte beschermmiddelen zoals oorbeschermers, handschoenen en/of een beschermende bril. Huur makkelijk en snel een vloerenzaagmachine via Huren.nl!