Beoordeling (1)


9,0

Eerst keer dat ik een hoogwerker ging huren en ik werd op een zeer prettige manier geholpen door een medewerker van de verhuurafdeling. Uitstekende kwaliteit van de machine die ik heb kunnen gebruiken. Goede uitleg gekregen van de chauffeur.

Informatie over Riwal Hoogwerkers B.V.
Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot kennispartner en totaalleverancier. Naast het verhuren en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen voor de machines. Daarnaast vindt Riwal veilig en efficiënt werken op hoogte erg belangrijk. Zo belangrijk zelfs, dat sinds 2007 Riwal Opleidingen bestaat om bedrijven en haar medewerkers op te leiden om veilig te kunnen werken.Met vestigingen in Dordrecht, Groningen, Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, heeft Riwal een landelijk dekking in Nederland. De contactgegevens van deze vestiging vindt u op onze website. Riwal is van oorsprong een familiebedrijf met een rijke historie en aandacht en klantcontact als een van haar belangrijkste doelen. Ondanks de internationale groei en de ontwikkeling is Riwal in karakter klein gebleven. Dit is te merken aan de snelle service, betrouwbaarheid en oprechte aandacht voor de klant.
Details openingstijden

Riwal is geopend en (telefonisch) bereikbaar op werkdagen tussen 7:00 - 17:00 uur. Voor spoedorders en acute technische problemen is Riwal 24/7 bereikbaar.

Bezorgkosten

Riwal heeft de transport van de machines in eigen beheer. Met 6 vestigingen in Nederland, en 2 net over de grens in België, zijn we altijd bij u in de buurt, waardoor we de transportkosten laag kunnen houden. De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal machines per order en de afstand. Neem voor meer informatie contact op met de vestiging bij u in de buurt. Kijk op onze website voor de contactgegevens.

Bezorginformatie

Bekijk onze leveringsvoorwaarden en verzekeringsvoorwaarden op onze website.