Broekies Verhuur

Contact

Openingstijden - Gesloten

 • Maandag 09:00 - 17:30
 • Dinsdag 09:00 - 17:30
 • Woensdag 09:00 - 17:30
 • Donderdag 09:00 - 17:30
 • Vrijdag 09:00 - 17:30
 • Zaterdag 09:00 - 11:00
 • Zondag 09:00 - 11:00
 • Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Beoordeling (27)


10

Bij Broekiesverhuur 2 decordoeken gehuurd in aprés ski thema. Heel leuke aankleding en een vriendelijke service! ;-)

Gehuurd:

Decorwanden en doeken

op 31-01-2020


10

Een betrouwbaar en goed team die verstand heeft van de springkussens en andere producten die zij verhuren. Altijd een top service!


10

Mooi en schoon materiaal welke altijd functioneert. De mensen zijn heel behulpzaam, denken mee en dragen alternatieven aan.


8,0

Jeroen is een rasechte ondernemer die zijn passie weet om te zetten naar een stukje beleving voor de klant!


10

Broekies is misschien wel de belangrijkste reden dat de Kinderparade 2018 van de Ronde Tafel IJsselstein zo’n groot succes is geworden. Zeer betrokken bij alle facetten van het proces. Zowel qua inrichting van het terrein, planning, op- en afbouw als veiligheid. Een aanrader.


10

Enthousiast team! Mooi bedrijf en denkt mee in de organisatie van een geslaagd evenement.


9,0

Wij huren regelmatig items als stormbanen voor ons hotel en congres centrum. Jeroen en zijn collega''s zijn snel, accuraat en super vriendelijk met de service. Verder hebben ze super veel verschillende toffe verhuurspullen voor diverse thema''s en evenementen tegen prima prijzen.


9,0

Altijd alles schoon en netjes. Fijne communicatie met het personeel. Erg vriendelijk.


10

Moest om 6 uur s ochtends honderd helium ballonnen hebben voor een opening. Super flexibel en professioneel afgehandeld.


10

Groot assortiment, schone springkussens en je wordt goed en snel geholpen.


9,0

Wel eens last minute een springkussen gehuurd, top geregeld. En ook leuke ballon zuilen gehuurd. De keuze is reuze


9,0

goede collega onderneming, die prima aanvulling is op onze diensten. -goede prijs -duidelijke afspraken -keurig op tijd en netjes bezorgd en opgehaald. meerdere producten.


10

Zeer grote keuze, breed en diep assortiment. Materiaal wordt schoon en op tijd geleverd. Echt een aanrader!


9,0

Luchtspeelkussen gehuurd mooi schoon ,ik heb een tuin die stuk lager ligt maar geen probleem voor de medewerker om het daar te plaatsen


9,0

bijzondere vriendelijk ontvangst en afhandeling springkussen betaalbaar en flexibel zeker een aanrader , wij doen het zeker weer


10

Broekies heeft ons fantastisch geholpen met de Kinderparade 2018. Alles wat op de dag zelf en voorafgaand aan het evenement betrekking had op de attracties hebben zij voor ons geregeld, inclusief het tot 3x toe droog maken van de springkussens na regen! Zonder de hulp van Broekies was deze dag zeker niet zo succesvol verlopen. Een absolute aanrader voor als je een evenement organiseert, geen gedoe wil en een goede prijs wil betalen. Lees meer


9,0

Alles gecertificeerd, betrouwbaar en schoon. Super groot assortiment, de keuze is reuze. Zeker een aanrader.


10

Goede producten en service. En heel aardig en vriendelijk personeel!


10

Heb een paar keer last minute wat gehuurd. Snelle en correcte service, duidelijheid bij uitgifte én inname. Nooit discussie achteraf. Prettige mensen die ook nog eens meedenken om jouw evenement nog geslaagder te maken.


10

Een springkasteel gehuurd voor een verjaardag. Prima service. Betaalbaar en altijd vriendelijk.


10

Betrouwbare vakmensen! Zeker een aanrader.


10

Een 100% service gericht bedrijf dat kwaliteit en zorg hoog in het vaandel heeft staan. Nog nooit teleurgesteld! En lekkere koffie!


10

Ik huur wel eens wat. Ze hebben een goede service. Gezellig personeel. En heel veel aanbod. Super bedrijf. Groetjes marc


10

Schone en mooi verzorgde materialen.


10

Grote keus Vriendelijk personeel


8,0

Erg goede service en vriendelijk personeel. Fijn bedrijf waar je terecht kan voor een heel feestje. Echt een aanrader!


10

Prima service, scherpe prijzen

Informatie over Broekies Verhuur
Doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg is ons motto. Logisch want ons bedrijf is gespecialiseerd in gekkigheid.En…dat doen wij al ruim 10 jaar.In een jungle van verhuurders heeft u het genoegen om op deze site kennis te maken met zo’n beetje het meest uitgebreide en volledige aanbod wat er te krijgen is en hebben wij het genoegen u onze simpele en aantrekkelijke voorwaarden te presenteren.Al onze attracties, spellen, shows en decors zijn in eigen beheer. U bent bij de rechtstreekse bron zodat u niet te maken heeft met dure extra kosten maar de laagste prijs mogelijk betaald.Hoewel het bovenstaande belangrijk is anno 2018 vinden wij het net zo belangrijk dat u te maken heeft met een betrouwbaar en veilig bedrijf. Afspraken die worden nagekomen, veilige materialen en een gestructureerde en goed georganiseerde bedrijf's structuur.IEDEREEN KAN BIJ ONS HUREN. DE DREMPEL IS LAAGMet onze compleet nieuwe website hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn met de juiste artikelinformatie, veel zoek mogelijkheden, thema's en een winkelmandje waar u uw gewenste artikelen in kunt verzamelen. Ook de prijsopties zijn verbeterd in 4 pakketten, zelf ophalen in Bunnik, bezorgen zonder en met hulp bij op en afbouw en natuurlijk een compleet verzorgde attractie op basis van 4 uur.De transportkosten worden tenslotte automatisch berekend aan de hand van uw ingevoerde postcode.Makkelijker kunnen wij het u niet maken, maar natuurlijk wel leuker.
Details openingstijden

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Handig om te weten

 • Branchevereniging Verhurend Nederland
 • Verhuuraanbod eigendom van Eigen aanbod
 • Verhuurt aan Particuliere klanten, Zakelijke klanten
 • Keurmerken Keurmerk Huren
 • Jaar van oprichting 2006