Bac Hoogwerkers

Contact

Beoordeling (14)


10

Korte lijnen, snelle reactie, goed advies! Hele fijne partij om mee te werken.

Gehuurd:

Knikarmtelescoophoogwerker

op 01-01-2017


9,0

Ben erg te spreken over het advies van Remi. Ook de prijs was concurrerend. Heerlijk geen star bedrijf maar flexibel meedenken. Top.

Gehuurd:

Telescoophoogwerker

op 02-10-2020


8,0

Niet het nieuwste, maar wel prima materiaal. Krijg ook altijd goed advies.


9,0

Goeie service en advies.


9,0

Goede service, als er eventuele problemen zijn word het altijd netjes opgelost. Wat mij betreft een top bedrijf met een top service.


10

Altijd een goede service en persoonlijk contact. Denken graag mee en staan altijd voor je klaar. Zeker mijn beste ervaring met een verhuurder.


9,0

Wij zijn zeer positief over Bac. Uitstekende service, goed bereikbaar, snel antwoord en niet onbelangrijk concurrerende prijzen! m.a.w. goed bedrijf.


10

Prima geregeld voor af inspectie voor moeilijke situatie apparaat was perfect voor deze klus


9,0

Goede service, flexibel en op tijd.


9,0

Al meer dan 6 jaar klant bij Bac en altijd de juiste oplossing voor een goede prijs. Denken ook mee bij moeilijke klussen en gaan bij twijfel ook zelfs nog op locatie kijken.


9,0

Sinds ongeveer 2 jaar werken wij af en toe samen met BAC en dat bevalt zeer goed. Ze denken goed mee in welke machine noodzakelijk is en qua planning kunnen ze ook flexibel meedenken met onze soms lastige planningen qua werkzaamheden. Machines voldoen tijdens werkzaamheden ook prima.


9,0

Uitstekende Service! Zelden beter meegemaakt. Keer op keer snel, tegemoet komend, uiterst vriendelijk en Service gericht. Aanrader!


8,0

Goed materiaal, veel keuze, goede begeleiding.


9,0

De BAC is een duurzame partner op gebied van hoogwerker verhuur. De BAC heeft een zeer grote keuze van hoogwerkers en er word doorlopend geïnvesteerd in nieuwe machines met specifieke toepassingen. Wij hebben de BAC ervaren als een bedrijf met een hoog service niveau. Ook bij eventuele storingen zijn service mensen snel ter plekke om je verder op weg te helpen. Kortom een prettig familiebedrijf om mee samen te werken. Lees meer

Informatie over Bac Hoogwerkers
Wij zijn open vanaf 7:30-18:00 van maandag t/m vrijdag. Zaterdag kunt op afspraak ook hoogwerkers huren.