Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Aanhanger hoogwerker huren

De werkhoogte en de reikwijdte verschillen per verhuurder, waardoor de prijzen variëren van € 62,- tot € 567,- per dag.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Huur per uur, de nieuwste machines! (alleen B2B)
  Landelijke levering v.a. 62,-
  v.a. 62,-
 • Machineverhuur, tegen scherpe prijzen.
  Ulicoten v.a. 120,-
  v.a. 120,-
 • Specialist in hoogwerkers, liften en kranen
  Meerdere vestigingen
 • Verhuur van bouwmachines en gereedschappen
  Utrecht v.a. 160,-
  v.a. 160,-
 • Huren is goedkoper dan U denkt!!!
  Heerhugowaard v.a. 235,-
  v.a. 235,-
 • Dé verhuurspecialist van het Noorden!
  Leeuwarden v.a. 567,-
  v.a. 567,-
 • Vrijblijvend advies op locatie!
  Waddinxveen
 • Voor kwaliteit en service!
  Meerdere vestigingen v.a. 125,-
  v.a. 125,-
 • Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl
  Kapelle v.a. 74,-
  v.a. 74,-
 • Opheusden v.a. 125,-
  v.a. 125,-
 

Makkelijk op hoogte met een gehuurde aanhanger hoogwerker!

Het huren van een aanhangerhoogwerker is zeer geschikt voor werk aan bijvoorbeeld dakgoten, kozijnen of schilderwerk. Deze hoogwerker op aanhangerbasis is makkelijk bedienbaar. Er zijn elektrische aanhangerhoogwerkers te huur (ideaal voor o.a. binnengebruik) en aanhangerhoogwerkers met een verbrandingsmotor op diesel. Bekijk en vergelijk deze verhuurbedrijven. Huur slim, huur via Huren.nl!

Geen speciale transportmiddelen nodig

De hoogwerker is op een aanhangchassis gemonteerd, hierdoor is de hoogwerker gemakkelijk te verplaatsen. Je hebt dus geen speciale transportmiddelen nodig. Het is een lichte machine in vergelijking met andere type hoogwerkers zoals de telescoophoogwerker en de schaarhoogwerker. Hierdoor is hij multifunctioneel inzetbaar (gewicht varieert van minder dan 600 kg tot ver boven de 3.000 kg). Hij heeft compacte afmetingen en is makkelijk te manoeuvreren. Bovendien helpen de (hydraulische) stempels ervoor dat de hoogwerker ook op oneffen terrein waterpas geïnstalleerd kan worden. De aanhangerhoogwerker heeft meestal een telescopische as waardoor hij nog compacter gemaakt kan worden en soms zelfs door een deuropening kan.

Verschillende soorten aanhangerhoogwerkers

De werkhoogte verschilt van 9,5 tot 30 meter of zelfs meer. De aanhangerhoogwerker is te huur met een reikwijdte die varieert van 3,5 tot 25 meter. Daarnaast heeft hij vaak een draaibare werkbak, waardoor veel dingen makkelijk te bereiken zijn. De aanhangerhoogwerker is in de meeste gevallen voorzien van vierwielaandrijving waardoor hij op locatie makkelijk te verrijden is. Hij werkt op accu, elektrisch (netstroom) of diesel. Er bestaan diverse varianten waaronder een spin aanhangerhoogwerker, de aanhangerhoogwerker met knikarm en de aanhangertelescoophoogwerker met knikarm. Overigens zijn alle functies van de aanhangerhoogwerker vanaf het platform te besturen. Let wel op: houd altijd de veiligheidsregels in acht bij het werken op hoogte. Gebruik de aanhangerhoogwerker bijvoorbeeld niet bij windkracht 5 of hoger. Op Huren.nl kun je alle verhuurbedrijven van aanhangerhoogwerkers vinden.

Waarop letten tijdens het vergelijken?

Het is belangrijk om na te vragen bij het hoogwerkerverhuurbedrijf of je rijbewijs B of BE nodig hebt. Dit kan namelijk nog weleens verschillen. Dit ligt onder andere aan het gewicht van de aanhangerhoogwerker die je wilt huren. Komt het gewicht van de aanhangerhoogwerker boven de 750 kilogram uit, en is de totale toegestane massa van de combinatie (aanhangerhoogwerker plus trekkend voertuig) meer dan 3.500 kilogram, dan is het huren en besturen met rijbewijs BE verplicht. Houdt tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven rekening met eventuele bijkomende kosten voor transport, brandstof en verzekeringen.

Kenmerken en varianten

 • Maximale werkhoogte
  variërend van 9,5 tot 31 m
 • Horizontaalbereik
  variërend van 3,5 tot 25 m
 • Maximale werklast
  variërend van 120 tot 300 kg
 • Eigen gewicht
  variërend van 595 tot 3.500 kg
 • Aandrijving
  accu of accu met diesel
 • Vereiste rijbewijs
  B of BE
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!