MOBOX Mobiele Opslagboxen

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:30
  • Zaterdag 10:00 - 15:30
  • Zondag Gesloten
  • Flexibiliteit kent geen tijd. Dus wij zijn ook buiten de openingstijden voor u bereikbaar.

Beoordeling (502)


10

Goede service, goed product


10

Goede service en flexibel bedrijf. En vooral de ruime inhoud van de opslag box is echt super! Aanrader!!

Er zijn 500 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.8.

Informatie over MOBOX Mobiele Opslagboxen
Wij houden van simpel. Bij MOBOX huur je een opslagbox die naar je toe komt. Zo hoef je niet heen en weer te rijden naar een opslaglocatie. Hoe werkt MOBOX?Wij bezorgen een MOBOX opslagbox bij jou voor de deur. Je kan kiezen uit:een 8 kuub opslagboxeen 14 kuub opslagbox De chauffeur van MOBOX zet de opslagbox bij jou voor de deur en je kan beginnen met laden. Als je klaar bent komt de chauffeur de box weer oppikken en neemt hij hem mee naar ons opslagcentrum, waar hij beveiligd en verwarmd staat. Zodra je je spullen weer nodig hebt komen wij de box weer brengen naar je gewenste locatie.Voordelen van MOBOXEen opslagbox voor de deur is heel handig;Je hebt je spullen maar 1 keer in je handen daarom is veel minder kans op schade van je spullen;Geen gedoe met een aanhanger of huurauto;Je zit niet vast aan een langdurig contract, je MOBOX is per maand opzegbaar, zonder extra kosten;Bij de huur van je MOBOX krijg je 10 verhuisdekens om je meubels mee in te pakken, 3 spanbanden om alles goed vast te zetten, een steekwagen zodat je niet hoeft te sjouwen en 2 meubelhondjes om meubels soepel te verplaatsen; Allemaal voor extra gemak zonder extra kostenJe kan ook een offerte aanvragen, zonder verplichtingen. Wij snappen dat je online ‘shopt’ voor de beste deal;Je kan gemakkelijk online reserveren en veilig via IDeal betalen.En misschien nog wel het allergrootste voordeel van mobiele opslag: je bent gewoon lekker snel klaar met de klus!
Details openingstijden

Flexibiliteit kent geen tijd. U kunt ons na openingstijden ook gewoon bereiken. Kijk voor de meest accurate openingstijden van ons opslagcentrum op onze website. Hier vindt je ook het overzicht van de sluitingen tijdens feestdagen.

Bezorgkosten

Onze bezorgkosten hebben een vaste prijs. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan. Huurt u langer dan 4 maanden, dan zijn de bezorgkosten gratis! Kijk op de website voor meer informatie over de bezorgkosten.

Bezorginformatie

Bij MOBOX kun je kiezen uit twee pakketten: Direct inladen: Heb je alles ingepakt, en staat het klaar om in te laden? Dan is de direct inladen perfect voor jou. Je hebt een uur de tijd om alles in je MOBOX te zetten en de deuren te sluiten. Als je spullen klaar staan is een uur lang genoeg. En het is lekker voordelig!Rustig inladen: Wil je het inladen van de MOBOX Opslagbox lekker op je gemak doen? Kies dan voor het Rustig inladen pakket. De box kan tot wel 3 dagen bij jou voor de deur blijven staan. Kijk voor informatie op onze website.