Vind jouw beste huurdeal

Topspace

Contact

  • Generaal Dibbetslaan 86 f
  • 5623 JR Eindhoven
  • 076-5207520

Beoordeling

9,3
3482 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 17:00
  • Dinsdag 08:30 - 17:00
  • Woensdag 08:30 - 17:00
  • Donderdag 08:30 - 17:00
  • Vrijdag 08:30 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Topspace

1,0

Mooi product, totdat er iets mis gaat... Onze dakkoffer bleek lek waardoor al onze spullen doorweekt waren .... Bij terugkomst wordt ook onze borg ingehouden en een rekening gestuurd ivm lakschade aan de dakkoffer. Iets waarvoor we juist getekend hadden bij ontvangst van de dakkoffer dat deze er al op zaten. Al met al een sterke casus zul je denken, maar helaas. De communicatie is onbeleefd (!) en eenzijdig, ze willen telefonisch geen klachten afhandelen. Daar sta je dan als consument met je rug tegen de muur ... Zeer onvriendelijk bedrijf dus! Ik raad het iedereen af!

Product gehuurd: Dakkoffer

Gehuurd op: 14-07-2021

9,0

Betrouwbare verhuurder. Website zeer overzichtelijk. Makkelijk om je reservering stap voor stap door te lopen. Additionele informatie, bv openingstijden per lokatie, ook gelijk in beeld, handig. Ik had nog een extra specifieke vraag. Klantenservice gebeld. Werd snel en vriendelijke geholpen. Op lokatie alles netjes gemonteerd. Prima koffer. Verder geen omkijken naar gehad. Geen kosten of gezeur achteraf (in het verleden bij een ander bedrijf wel gehad). Prima!

Product gehuurd: Dakkoffer

Gehuurd op: 07-10-2019

10

Al paar keer dakkoffer hier gehuurd. Dakkoffer netjes gemonteerd en zagen er goed uit.

Product gehuurd: Dakkoffer

Gehuurd op: 28-07-2019

10

Heldere service, geen wachttijden en goede montage.

Product gehuurd: Dakkoffer

Gehuurd op: 12-08-2019

10

Ervaren mensen die alleen werken met recent materiaal van Thule. Na de montage die stipt volgens afspraak verliep nam men de tijd voor uitleg en gaf men tips over wat te doen bij voorkomende issues. Ben met een gerust hart op vakantie gegaan, echt een aanrader.

Product gehuurd: Dakkoffer

Gehuurd op: 19-09-2019

2,0

Oppassen geblazen mensen! Inspecteer de dakkoffer heel goed bij ophalen, maak foto's! Wij kregen een bekraste dakkoffer mee (ook aantekening van gemaakt) en leverde deze in (volgens ons) dezelfde staat weer in. Vier weken later rekening van ruim € 90,-. Er zouden krassen op zitten die er bij ophalen niet op zaten. Helaas hebben wij de koffer bij het ophalen niet goed genoeg geïnspecteerd op goed vertrouwen. Het montagebedrijf heeft ook niet samen met ons gekeken. Voor ons de laatste keer. Mooi concept, prima service op voorhand, maar dit voelt wel heel vervelend.

Product gehuurd: Dakkoffer

1,0

Lekkage in de auto door gehuurde beugels en dakkoffer. Geen compensatie voor geleden schade ondanks de forse huurprijs. Rond uit teleurstellend.

Product gehuurd: Dakkoffer

1,0

Dakkoffer gehuurd. Geheel volgens afspraak gemonteerd. Tijdens de terugreis enkele regenbuien gehad en na openen bij terugkomst van de dakkoffer bleek er in deze koffer een behoorlijke laag water te staan. Gevolg was dat de spullen die op de bodem lagen kletsnat waren waaronder veel schoeNen. Hier een klacht over ingediend en inderdaad is er toegegeven dat er een behoorlijke plas water inde koffer stond. Men zou de klacht in behandeling nemen. Het is inmiddels 5 weken geleden en behalve reactie op mijn mail klacht nog immer niet onderzocht. Zeer slechte service.

9,0

Goed geinformeerd, volgens afspraak geleverd (via ABS Barendrecht) ook bij de garage erg goed geholpen. Dag vantevoren nog een grotere dakkoffer gevraagd en gekregen, ook daarbij erg goed geinformeerd over hoe die samen zou gaan met mijn auto (telefonisch). Erg tevreden, kan het iedereen aanbevelen!

1,0

Ik had sneeuwkettingen gereserveerd. Oorspronkelijk zouden de kettingen in Zoetermeer liggen, maar na een wijziging van maten, zouden deze in Delft te halen zijn. Geen probleem op zich en goed geregeld. Echter onderweg naar Delft, werd ik gebeld dat ze in Waddinxveen lagen. In de spits al snel 45 minuten heen en weer 45 minuten terug rijden. Dit was niet haalbaar voor mij en ik verzocht vriendelijk om te bestelling te annuleren. Echter, dit was blijkbaar onmogelijk. Topspace rekent 50% annuleringkosten aangezien ik de opdracht dus wilde annuleren, omdat de sneeuwkettingen niet in Delft conform afspraak maar in Waddinxveen lagen. Aan de telefoon werd mij verteld dat ik blij mocht zijn dat ze slechts 50% in rekening brachten??! Dit had veel beter gekund! Nu heeft Topspace €35 verdiend, maar een klant minder. Goed gedaan hoor. UPDATE; Na het schrijven van deze slechte ervaring, is mij een tegoedbon aangeboden voor het aanpassen van de slechte review. Wat betekent dat voor alle andere reviews?...

9,0

snelle service met vriendelijk personeel.

10

Uitstekende service. Vriendelijk en zeer vakkundig personeel. Niets op aan te merken. Ga zo door. Mocht ik eventueel een bagagebox weer nodig hebben dan kom ik zeer zeker bij jullie terug.

8,0

Verder geen opmerkingen

1,0

Moest voor een boeking van wel geteld 10 minuten, 10 euro betalen, ik haal daar niks meer.

10

Alles was top geregeld! Volgend jaar weer!

Er zijn 3456 reviews geschreven bij Kiyoh.com met een gemiddelde score van 9.3.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Topspace

In de verhuur van dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen en fietsdragers is Topspace de onbetwiste marktleider. Met 76+ locaties is er altijd een Topspace montagepartner in uw buurt.Topspace heeft een breed assortiment met kwalitatief hoogwaardige produkten. Er wordt voornamelijk gewerkt met Thule; dit merk heeft de beste pasvorm voor dakdragers en heeft ook zeer goede dakkoffers.Voor vrijwel iedere auto is er een oplossing in de verhuur.

Details openingstijden

Hoofdkantoor zaterdag geopend in het hoogseizoen van 09.00 tot 13.00