Gigapret Attractie- en Partyverhuur

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondag 09:00 - 21:00
  • Wij zijn iedere dag geopend van 09:00 tot 21:00 uur

Beoordeling (4)


10

Wij hebben een sweeper gehuurd voor ons voetbalkamp. Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon er werd goed meegedacht om te zoeken naar de juiste keuzes voor ons. Sweeper keurig op de afgesproken tijd geleverd en later weer opgehaald en duidelijke uitleg erbij gekregen. Erg tevreden over Gigapret.


10

vandaag voor t eerst contact met Gigapret opgenomen, voor de eerste verjaardag van onze dochtertje Vanity. vanaf vanochtend, tot de bevestiging in de middag erg vriendelijk t woord gestaan. al mijn gestelde vragen, werden vakkundig beantwoord, en werd met ons mee gedacht. we tellen de dagen nu met plezier af, tot dat we onze reservering kunnen gaan ophalen. zelfs als t weer zou omslaan de dagen voor t feest, is er bij Gigapret nog altijd een plan B.


10

Snelle reacties op mijn emails, de laagste prijs, prachtig nieuw springkussen, kreeg een goede uitleg bij het afleveren en het springkussen werd tot mijn verbazing gratis opgebouwd en bij ophalen weer netjes opgerold. Sabine en JP waren netjes op tijd en erg vriendelijk.


10

Prima verhuurbedrijf met supervriendelijk personeel.

Informatie over Gigapret Attractie- en Partyverhuur
Gigapret de specialist in het verhuren van Attracties.Verhuur van SPRINGKUSSENS, attracties en spellen.Uw totaal leverancier en/of organisatie van uw evenement, bedrijfsfeestje, buurt feest of verjaardag.Gigapret regelt het voor u! Bij ons betaald u geen borg! Bij het huren van meerdere artikelen, kunnen wij u een leuke korting geven. Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. Bezorgen van attracties behoort tot de mogelijkheden.
Details openingstijden

Wij zijn iedere dag geopend van 09:00 tot 21:00 uur

Bezorgkosten

Wij kunnen bezorgen en ophalen tegen een hele scherpe prijs. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden

Bezorginformatie

U bepaald waar en wanneer wij bezorgen en ophalen. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.