De Feestverhuurder

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondag 09:00 - 21:00

Beoordeling (11)


10

Als je een fesstje organiseert ga je googlen in de buurt. In dit geval Moerkapelle. Feestverhuurder is een fantastische bedrijf , overleggen met je . Verhuren alles zo gemakkelijk. Nemen je veel werk uit handen. En is betaalbaar met nette mooie spullen Top bedrijf. Bedankt nogmaals.

Gehuurd:

Statafel

op 01-10-2023

Hoi Sylvia Bedankt voor uw positieve review. ☺️🎉


9,0

Voor een feestje hadden we servies en diverse glazen nodig. Goed contact met Danny gehad, hij dacht met ons mee. Zijn bedrijf is zeer flexibel en servicegericht. Ook hele schappelijke prijzen. Erg tevreden !

Gehuurd:

Glaswerk

op 07-10-2022


10

We zijn goed geholpen door Danny een hele toffe gozer !! Alles ontvangen zoals afgesproken voor ons gender reveal . Netjes opgebouwd en weer afgehaald door de feestverhuurder team. Bedankt!! FAM DURMAZ

Gehuurd:

Partytent

op 27-09-2022


9,0

Partytent en verlichting. Tent was snel opgebouwd duidelijke handleiding. Goede service komt de afspraken na en vriendelijk. Borg was ook zoals belooft snel teruggestort. Geslaagd feestje komen zeker terug

Gehuurd:

Partytent

op 14-07-2022

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Tot het volgende feest


10

Super goede service, de tent was snel opgebouwd. Er zijn veel mogelijkheden, daar hebben we gebruik van gemaakt ook! Verder waren de medewerkers, punctueel, sociaal en meedenkend! Bedankt jongens!! Tot de volgende keer!

Gehuurd:

Partytent

op 09-10-2021


10

Op korte termijn ons hele pleinfeest georganiseerd met jullie hulp. Snelle reactie en ze denken echt mee in mogelijkheden. Super bedankt namens al onze kinderen voor jullie vriendelijke en snelle manier van werken!

Gehuurd:

Springkussen open

op 09-07-2021

Bedankt voor de beoordeling. Graag gedaan en tot de volgende. Mvg. De Feestverhuur


9,0

Op vrij korte termijn besloten een feest te geven en heb toen op donderdag alles besteld voor de zondag erop (2x partytent, stoelen, statafels en buffettafel). Alle spullen waren beschikbaar. Duidelijke uitleg inzake het plaatsen van de bestelling, prettige afspraken mbt leveren en weer ophalen van de spullen, op- en afbouwen van de partytenten snel en vakkundig. Verder een erg vriendelijke service en een vlotte verrekening van de borg na afloop. Ik ben zeer tevreden en zou de Feestverhuurder zeer aanbevelen. Lees meer

Gehuurd:

Partytent

op 26-06-2021


10

Al jaren maken wij als wijkvereniging gebruik van de service en veelzijdigheid van de feestverhuurder. Meerdere springkussens, marktkramen, koelkasten en vriezers enz. Alles altijd in top staat. Altijd direct contact, korte lijntjes, goede service en stipte levering. Zeker een aanrader voor kleine en grotere feestjes! Lees meer

Gehuurd:

Hindernisbaan

op 15-08-2019

Bedankt voor uw positieve reactie. wordt zeer gewaardeerd. Tot de volgende gelegenheid. mvg Het feestteam


9,0

een prettige relatie waar je je vraag naar tijdelijke faciliteiten rustig in vertrouwen kan geven. afspraken worden stipt nagekomen en wanneer nodig meegedacht in planning.


10

Echt super goede service! We mochten het veel eerder ophalen zonder extra kosten en later terug brengen ivm slecht weer. Spullen waar in goede staat. Helaas door het slechte weer wat spullen beschadigd maar dit werd ook goed afgehandeld.


10

We hadden een feestje voor onze zoon Max. 40 volwassenen met 40 kleine kinderen uitgenodigd, maar het weer was onzeker (oktober). Boekte partytent en springkussen via Huren.nl bij deze Feestverhuurder. Feestverhuurder dacht mee, plaatste uiteindelijk voor hetzelfde geld een beter passende tent. Was erg prettig bij het reserveren, het plaatsen en het ophalen van de spullen. We hebben een topdag gehad. Bedankt Feestverhuurder! Bedankt Huren.nl Lees meer

Informatie over De Feestverhuurder
De Feestverhuurder is uw totaal leverancier als het gaat om het huren van feestartikelen en toebehoorden. Wij staan bekend om onze scherpe prijzen en goede service. Wij verhuren oa. Springkussens, stormbanen, popcorn en suikerspinmachines, partytenten en nog heeeeel veeeel meer. Heeft u een vraag of wilt u gewoon even ideeen opdoen geef ons gerust een belletje of kijk op onze web site.
Details openingstijden

Wij zijn van 9:00 t/m 21:00 uur telefonische bereikbaar. Wilt u onze vestiging bezoeken kan dat op afspraak.

Bezorgkosten

Bestellingen tot € 100,- Bij bestellingen van minder dan € 100,- aan verhuurartikelen is het uitsluitend mogelijk om het gehuurde op te halen in ons magazijn in Zevenhuizen Bestedingen boven € 100,- Bestellingen van minimaal €100,- kunnen wij bij u op locatie bezorgen. De bezorgkosten worden bij uw bestelling automatische uitgerekend.

Bezorginformatie

Bezorgen/ophalen tussen 7:00 en 9:00 uur en ophalen tussen 21:00 en 00:00 uur. Wij kunnen de door u gehuurde artikelen ook ophalen buiten onze openingstijden. Echter rekenen wij hier een extra tarief voor van 50,- incl btw.

Bekijk ook andere aanbieders voor