Vind jouw beste huurdeal

De Feestverhuurder

Contact

  • Knibbelweg 73D
  • 2761 JC Zevenhuizen
  • 010-7600194

Beoordeling

9,7
7 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondag 09:00 - 21:00

Beoordelingen van De Feestverhuurder

10

Super goede service, de tent was snel opgebouwd. Er zijn veel mogelijkheden, daar hebben we gebruik van gemaakt ook! Verder waren de medewerkers, punctueel, sociaal en meedenkend! Bedankt jongens!! Tot de volgende keer!

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 09-10-2021

10

Op korte termijn ons hele pleinfeest georganiseerd met jullie hulp. Snelle reactie en ze denken echt mee in mogelijkheden. Super bedankt namens al onze kinderen voor jullie vriendelijke en snelle manier van werken!

Product gehuurd: Springkussen open

Gehuurd op: 09-07-2021

Reactie van De Feestverhuurder

Bedankt voor de beoordeling. Graag gedaan en tot de volgende. Mvg. De Feestverhuur

9,0

Op vrij korte termijn besloten een feest te geven en heb toen op donderdag alles besteld voor de zondag erop (2x partytent, stoelen, statafels en buffettafel). Alle spullen waren beschikbaar. Duidelijke uitleg inzake het plaatsen van de bestelling, prettige afspraken mbt leveren en weer ophalen van de spullen, op- en afbouwen van de partytenten snel en vakkundig. Verder een erg vriendelijke service en een vlotte verrekening van de borg na afloop. Ik ben zeer tevreden en zou de Feestverhuurder zeer aanbevelen.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 26-06-2021

10

Al jaren maken wij als wijkvereniging gebruik van de service en veelzijdigheid van de feestverhuurder. Meerdere springkussens, marktkramen, koelkasten en vriezers enz. Alles altijd in top staat. Altijd direct contact, korte lijntjes, goede service en stipte levering. Zeker een aanrader voor kleine en grotere feestjes!

Product gehuurd: Hindernisbaan

Gehuurd op: 15-08-2019

Reactie van De Feestverhuurder

Bedankt voor uw positieve reactie. wordt zeer gewaardeerd. Tot de volgende gelegenheid. mvg Het feestteam

9,0

een prettige relatie waar je je vraag naar tijdelijke faciliteiten rustig in vertrouwen kan geven. afspraken worden stipt nagekomen en wanneer nodig meegedacht in planning.

10

Echt super goede service! We mochten het veel eerder ophalen zonder extra kosten en later terug brengen ivm slecht weer. Spullen waar in goede staat. Helaas door het slechte weer wat spullen beschadigd maar dit werd ook goed afgehandeld.

10

We hadden een feestje voor onze zoon Max. 40 volwassenen met 40 kleine kinderen uitgenodigd, maar het weer was onzeker (oktober). Boekte partytent en springkussen via Huren.nl bij deze Feestverhuurder. Feestverhuurder dacht mee, plaatste uiteindelijk voor hetzelfde geld een beter passende tent. Was erg prettig bij het reserveren, het plaatsen en het ophalen van de spullen. We hebben een topdag gehad. Bedankt Feestverhuurder! Bedankt Huren.nl

Schrijf een beoordeling

Informatie over De Feestverhuurder

De Feestverhuurder is uw totaal leverancier als het gaat om het huren van feestartikelen en toebehoorden. Wij staan bekend om onze scherpe prijzen en goede service. Wij verhuren oa. Springkussens, stormbanen, popcorn en suikerspinmachines, partytenten en nog heeeeel veeeel meer. Heeft u een vraag of wilt u gewoon even ideeen opdoen geef ons gerust een belletje of kijk op onze web site.

Details openingstijden

Wij zijn van 9:00 t/m 21:00 uur telefonische bereikbaar. Wilt u onze vestiging bezoeken kan dat op afspraak.

Bezorgkosten

Bestellingen tot € 100,- Bij bestellingen van minder dan € 100,- aan verhuurartikelen is het uitsluitend mogelijk om het gehuurde op te halen in ons magazijn in Zevenhuizen Bestedingen boven € 100,- Bestellingen van minimaal €100,- kunnen wij bij u op locatie bezorgen. De bezorgkosten worden bij uw bestelling automatische uitgerekend.

Bezorginformatie

Bezorgen/ophalen tussen 7:00 en 9:00 uur en ophalen tussen 21:00 en 00:00 uur. Wij kunnen de door u gehuurde artikelen ook ophalen buiten onze openingstijden. Echter rekenen wij hier een extra tarief voor van 50,- incl btw.