Vind jouw beste huurdeal

Party-Alarm

Contact

  • Urkhovenseweg 23
  • 5641KA Eindhoven
  • 040 2572174

Beoordeling

7,3
111 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 22:00
  • Dinsdag 08:00 - 22:00
  • Woensdag 08:00 - 22:00
  • Donderdag 08:00 - 22:00
  • Vrijdag 08:00 - 22:00
  • Zaterdag 08:00 - 22:00
  • Zondag 08:00 - 22:00

Beoordelingen van Party-Alarm

1,0

Op 4 mei 2018 heb ik contact opgenomen met Party Alarm voor het huren van 30 stapelstoelen op 12 mei 2018. Op 9 mei 2018 ontving ik de bevestiging van mijn reservering met een niet eerder besproken borg. De borg was veel te hoog. Daarom heb ik de reservering geannuleerd en elders stoelen gehuurd. Een week later ontving ik een betalingsherinnering, waarop ik antwoordde dat dit niet klopte, omdat ik de reservering geannuleerd had. Toen was het stil. Nu, ruim een jaar later, ontvang ik een aanmaning voor de stoelen met de boodschap dat ik de reservering niet had kunnen annuleren, omdat de annulering binnen 2 weken van de verhuurdatum lag. Op hun website staat:"De hoogte van de borg is o.a. afhankelijk van wat voor artikel er verhuurd is. €150 borg voor witte plastic stoelen met een verhuurbedrag van €22,50 vind ik buitenproportioneel. Pas bij de bevestiging werd de hoge borg vermeld. Als ik de hoogte van de borg van tevoren had geweten, had ik überhaupt niks willen huren. Ik probeer al bijna 2 weken telefonisch iemand te spreken over dit voorval, maar de juiste persoon is steeds afwezig. Op mails wordt alleen gereageerd met een verwijzing naar de algemene voorwaarden.Laat de alarmbellen klinken bij het horen van de naam Party Alarm en maak dat je wegkomt.

Product gehuurd: Terrasstoel

7,0

Erg fijne week gehad met de gehuurde artikelen. De artikelen konden alleen in de ochtend opgehaald worden, dat is misschien nog een puntje van kritiek. Verder erg tevreden!

8,0

Grote poffertjes plaat gehuurd voor een prima prijs. Aan te raden!

9,0

Vriendelijk en kundig bedrijf, Party-Alarm levert op de afgesproken tijd en geleverde spullen zijn van prima kwaliteit.

10

Met een bijzonder verzoek benaderde ik party-alarm. Party-alarm is ongelofelijk ver gegaan om mij daarmee te helpen! Ontzettend fijn en prettig contact met nette mensen en snelle lijntjes.

9,0

Voor de buurtdag hadden we een aantal oud Hollandse spellen gehuurd. Veel enthousiaste kinderen die het erg naar hun zin hebben gehad. Vooral het koeien melken vonden ze erg leuk

10

ik mocht van papa zelf iets typen over mijn dag bij jullie. ik heb het super leuk gehad en met vriendjes ook

9,0

Goede producten te huur en in goede staat. Aan het begin was het even niet duidelijk of we moesten mailen of bellen om iets te huren. Na een belletje werd me duidelijk gemaakt dat het via de mail moest en daarna werd het allemaal prima in gang gezet.

8,0

Overzichtelijke site.

10

Een zonnige, actieve en geslaagde dag. Geloof dat we nu bijna alle activiteiten gehad hebben. Christian, wederom bedankt!

8,0

Net alsof je in Schotland bent! Een paar aanpassingen aan het terrein kunnen echter geen kwaad. Het was erg nat.

9,0

Sehr nette Kommunikation

8,0

Beetje onduidelijk van ons uit gecommuniceerd dat het adres is België was. Uiteindelijk alles goed gegaan, vandaar de recensie.

10

Een expeditie was het zeker! Ik weet nog steeds niet wat ik allemaal heb moeten proeven haha. Komen zeker een keer terug want dan kan ik mijn maten terug pakken.

9,0

Echt kei fijne service. We konden de gehuurde spullen niet op tijd terug brengen maar na een belletje hebben we wat kunnen regelen. Erg flexibel en vriendelijk bedrijf!

Er zijn 72 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 6.7.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Party-Alarm

Verhuur van materialen voor elk soort feest. Van slushpuppiemachines tot hottubs en van tenten tot lasergame materiaal, maar ook de organisatie van buitenrecreatie / buitensport op een eigen outdoor terrein aan de rand van Eindhoven. Denk hierbij aan paintball, luchtbuksschieten, expeditie robinson, boogschieten, archery tag, quad rijden. Zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, teamuitjes of kinderfeestjes. Het kan allemaal bij Party-Alarm in Eindhoven.