Vind jouw beste huurdeal

Springkussenverhuur Eindhoven

Contact

  • Hugo van der Goeslaan 2
  • 5613 LG Eindhoven
  • 0624660841

Beoordeling

7,8
4 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Springkussenverhuur Eindhoven

1,0

Ik heb op een woensdag voor zaterdag een springkussen besteld deze is toegekend heb een bevestigingsmail gehad alleen zouden ze t komen brengen op de vrijdag in plaats van dat ik t zelf zou ophalen op zaterdag... vrijdag heledag gewacht niets geweest contact opgenomen wat heel moeizaam ging via whatsapp wel lezen ma niet reageren en met bellen namen steeds niet op eenmaal iemand gesproken te hebben kwam mijn bestelling niet voor in hun systeem maar wel mij een bevestegings mail sturen??, ze konden dr niets aan doen ze hebben mij op geen enkele manier proberen tegemoet te komen.... helaas heb ik 7 lieve kindjes teleurgesteld!

Product gehuurd: Springkussen open

10

Top service! Zeer bekwaam en vriendelijk personeel! Denken echt goed mee in alles! Echt een aanrader, en aangezien ze alles kunnen leveren, van catering tot springkussens en van tenten tot spelshows, hoef ik voortaan nog maar één bedrijf te bellen!

10

Zeer snelle service, aardige mensen en top geregeld... Bedankt!

10

Veel keuze en goede service!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Springkussenverhuur Eindhoven

Springkussenverhuur Eindhoven is al jaren een begrip voor het huren van springkussens, stormbanen en sport & spel artikelen in Eindhoven en omgeving. Vele mensen hebben al met veel plezier gebruik gemaakt van het brede aanbod van onze kussens en spellen. Bij ons ben je gegarandeerd van topkwaliteit springkussens tegen de scherpste prijzen. We hopen je graag te zien!U vindt ons ook in Venlo, De Peel (Liessel), Parkstad & Den Bosch

Details openingstijden

Springkussenverhuur Eindhoven is enkel geopend op afspraak! Ophalen en retourneren van de producten gebeurd in overleg.

Bezorgkosten

Er zijn diverse mogelijkheden voor het ophalen en bezorgen van uw bestelling:-Zelf afhalen-Bezorgen (€25,00 extra)-Bezorgen (€25,00 extra), op- en afbouwen (vanaf €25,00 extra)-Bezorgen, op- en afbouwen, 3 uur begeleiding (vanaf €150,00 extra)

Bezorginformatie

Op het moment dat u een elektrisch apparaat of luchtkussens bij ons huurt, verzoeken wij u om ervoor te zorgen dat er een werkende stroomvoorziening aanwezig is op het moment van bezorgen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u weet hoe het product veilig gebruikt dient te worden en zorgen wij ervoor dat u direct gebruik kunt maken van u product.