Partyverhuur-Verkoop

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 22:30
  • Dinsdag 08:00 - 22:30
  • Woensdag 08:00 - 22:30
  • Donderdag 08:00 - 22:30
  • Vrijdag 08:00 - 22:30
  • Zaterdag 08:00 - 22:30
  • Zondag 08:00 - 22:00

Beoordeling (4)


10

Bruiloftfeest 30 Maart 2019 Compleet verzorgt en geleverd door Partyverhuur-Verkoop Bjorn heeft ons tot in de puntjes geholpen met de voorbereidingen. We hadden geen idee wat we zoal nodig hadden kwa materialen, hij kon het ons vertellen. Samen met een checklist hebben we elk puntje doorgelopen. Van partytent tot biertap en van springkussen voor de kinderen tot drive in show met Dj, hij heeft het geleverd. Wij bevelen Bjorn aan met de volle 100%


10

Prima service, flexibel, meedenkend. Vaste klant voor feesten en partijen en altijd tot volle tevredenheid.


10

Super service! Ik had 1 biertafels en een bbq besteld, mail de avond van te voren of er nog een bbq bij kan en of ze het kunnen brengen. De volgende ochtend was hij er al om 10 uur al met alle spullen! Super blij mee! Zeker aan te raden


9,0

Wij hebben een mooie tent gehuurd met een paar tafels er bij voor onze bruiloft. Super service en goeie spullen.! Ik zal je zeker aanraden !!

Informatie over Partyverhuur-Verkoop

Partyverhuur-Verkoop,het bedrijf waar u alles kunt vinden om uw feest of evenement tot een succes te maken. Wij bieden u een breed assortiment aan producten, diensten en concepten die uw feest zeker ten goede zullen komen. U kunt bij ons terecht voor de standaard partyverhuur zoals statafels, partytenten, barbecues, tafels en stoelen, terrasverwarmers, abraham, sarah en geboorte poppen en nog veel meer. Daarnaast verzorgt Partyverhuur-Verkoop eventueel ook het complete concept van A tot Z. Ideaal wanneer u uw evenement geheel door ons georganiseerd wilt hebben, dit haalt tevens een hele last van uw schouders af. Verder bieden wij ook veel unieke concepten aan, zoals een levende Abraham en Sarah, Popcornmachine, Suikerspinmachine, Compleet 6-kamp pakket, Groot XXL buitenspeelgoed en diverse BBQ en Grill Pakketten.

Details openingstijden

Wilt u bij ons langskomen? Dit kan, echter wel op afspraak ivm leveringen.

Bezorgkosten

Voor een klein bedrag komen wij onze materialen bij u op locatie bezorgen en weer afhalen. Indien gewenst kunnen wij de materialen ook op professionele wijze voor u opbouwen / klaarzetten.