Vind jouw beste huurdeal

Container-Gigant

Contact

Beoordeling

9,6
14 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 18:00
  • Dinsdag 07:00 - 18:00
  • Woensdag 07:00 - 18:00
  • Donderdag 07:00 - 18:00
  • Vrijdag 07:00 - 18:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Container-Gigant

9,0

Vriendelijke en snelle service! En is ook bereid mee te denken over scherpere tarieven bij grotere afname, waardoor ze zeer concurrerend zijn. Mijn contactpersoon is Joëll, die regelt het wel voor me! Maar het overige personeel is ook zeer vriendelijk en behulpzaam!!

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

9,0

Snelle levering en snel weer op gehaald een top bedrijf

Product gehuurd: Dakafvalcontainer

Gehuurd op: 13-03-2020

9,0

Fijne en snel contact geweest mbt het plaatsen, maar ook het ophalen was conform afspraak snel en correct geregeld. Echt een aanrader!

Product gehuurd: Grofvuilcontainer

Gehuurd op: 30-01-2020

10

Hartelijk bedankt! ik ben zeer tevreden van goede en snelle servies van Gigant Container bedrijf

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

10

De levering van de container was super snel. Chauffeur erg vriendelijk en duidelijk overleg waar de container geplaatst kon worden. Ophaal service via internet werkte super makkelijk. Voor de zekerheid even gebeld wanneer ze zouden komen. Heel vriendelijke dame aan de telefoon. Erg behulpzaam en de container werd inderdaad zoals afgesproken snel opgehaald.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

10

Super service. Ik ben zeer netjes te woord gestaan toen ik belde en de container kon zelfs nog dezelfde dag geleverd worden. Zeker een aanrader voor de volgende keer als ik weer wat gaa verbouwen

Product gehuurd: Grofvuilcontainer

10

Super goed geholpen de zelfde dag nog geleverd top personeel denken met je mee houden zich aan de afspraken en goedkoper vind je ze niet.

Product gehuurd: Puinafvalcontainer

10

Ik had met spoed een container nodig in verband met mijn verbouwing en deze container werd, na gebeld te hebben met de mensen van container-gigant, dezelfde dag nog geplaatst. In één woord: SUPER!

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

10

Bedankt voor de vriendelijke hulp en het meedenken in oplossingen! Alles last minute super geregeld. Vriendelijkheid is tegenwoordig niet meer vanzelf sprekend bij bedrijven maar bij jullie wel. Top geregeld!

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

9,0

Hierbij nogmaals mijn dank voor jullie FANTASTISCHE HULP! Dankzij jullie! is het leeghalen van de schuur goed gegaan en jullie container staat met afdekzeil weer klaar om opgehaald te worden. Bij ‘iedereen’ zal ik jullie prachtige bedrijf met zeer deskundige en vriendelijke medewerkers aanbevelen.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

10

Nog een woord van dank voor het advies, het plaatsen van de container in moeilijke omstandigheden en het snelle afhalen van de container. Ontzettend goed geregeld allemaal en we zijn uiterst tevreden over uw organisatie.

Product gehuurd: Grofvuilcontainer

10

Toen mijn vrouw en ik begonnen met onze verhuizing, hadden we geen idee dat een verhuizing zoveel afval oplevert. De afvalcontainer van 6m³ was ideaal om snel en makkelijk ons afval kwijt te raken. Naast de afvalcontainer voor grofvuil, hebben wij bij Container-Gigant ook een afvalcontainer voor grondafval gehuurd, wij wilden samen de tuin goed onder handen nemen vóór de verkoop van het huis.

Product gehuurd: Grondafvalcontainer

10

Helemaal top! Vooraf hadden mijn vrouw en ik een vergissing gemaakt, we besloten om een kleine afvalcontainer te huren. Na een halve dag klussen, bleek deze veel te klein! Na kort contact met Container-Gigant hebben zij binnen zeer korte tijd een nieuwe grotere vuilcontainer gebracht, hier paste wel alles in.

Product gehuurd: Houtafvalcontainer

9,0

Al met al zeer tevreden over Container-Gigant – vooral vanwege de deskundige medewerkers. Ik houd van persoonlijk contact, dit was echter niet nodig: De mannen hebben mij telefonisch overtuigd. Ik zou Container-Gigant voor mijn volgende klus weer raadplegen.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

Schrijf een beoordeling

Informatie over Container-Gigant

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking. Bij Container-Gigant kunt u altijd vertrouwen op: een snelle levering. Container-Gigant onderscheidt zich door een zeer betrouwbare en supersnelle levering van containers. Wij kunnen bijna altijd binnen 24 uur een container leveren voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten.Wij besteden ons werk bijna nergens uit aan derde partijen, hierdoor hebben we korte lijntjes met onze klanten en kunnen we afspraken over lever- en ophaaldiensten efficiënt en direct maken. Wij zorgen ervoor dat we telefonisch goed bereikbaar zijn.Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat topservice niet duur hoeft te zijn. Doordat wij geen werk uitbesteden zijn wij de goedkoopste afvalverwerkingsdienst in de hele regio.