Vind jouw beste huurdeal

Rolcontainer-Gigant

Contact

Beoordeling

10
2 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 18:00
  • Dinsdag 07:00 - 18:00
  • Woensdag 07:00 - 18:00
  • Donderdag 07:00 - 18:00
  • Vrijdag 07:00 - 18:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Rolcontainer-Gigant

10

Ik heb sinds begin dit jaar een abonnement voor het legen van mijn restafval container bij rolcontainer-gigant. Dit gaat perfect! Ze komen altijd opdagen op de afgesproken dagen en mocht er een keer iets mis gaan halen ze het gelijk in. Dit in tegenstelling tot de vorige rolcontainer webshop waarmee ik zaken deed.

Product gehuurd: Rolcontainer restafval

10

Ik ben een tijd geleden overgestapt naar rolcontainer-gigant en sindsdien verloopt de afvalinzameling vlekkeloos. Wat ik vooral fijn vind is dat zij in tegenstelling tot veel andere zelf de afvalinzameling doen en het niet uitbesteden aan een andere partij. Hierdoor heb je altijd direct contact als er een keer een extra lediging of iets dergelijks nodig is.

Product gehuurd: Rolcontainer restafval

Schrijf een beoordeling

Informatie over Rolcontainer-Gigant

Welkom bij Rolcontainer-Gigant! Welk soort afval u ook heeft, bij ons kunt u terecht voor een passende container. Wij bieden niet alleen containers voor restafval, maar ook voor papier en karton, glas en archiefvernietiging. Bij ons kunt u ervan op aan dat uw hoeveelheid afval precies aansluit op de grootte van onze containers: wij hebben van iedere soort container meerdere maten in huis!WAAROM ROLCONTAINER-GIGANT?Wij bezorgen onze rolcontainers in Zuid-Holland, van Pijnacker tot Hellevoetsluis en van Rotterdam tot Hardinxveld-Giessendam. U kunt zelf eenvoudig de frequentie aangeven.Wij hanteren scherpe tarieven. Kosten als belastingen, milieutoeslagen en vervoersprijzen zijn al berekend in het tarief. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent en u zult niet achteraf voor verrassingen komen te staan.Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!