Bestelbus met dubbele cabine huren in Oude Meer

4 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 53,- tot € 140,- per dag en hangt af van het model, laadruimte (m³) en de prijs per km.

Top 3 verhuurbedrijven

10 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen in Oude Meer

5 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 18 uur bij Bert Jonk Autoverhuur

Afgelopen donderdag om 11:50

7 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 1 dag en 19 uur bij Bert Jonk Autoverhuur

Afgelopen woensdag om 16:09

7 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 14 uur en 30 minuten bij Bert Jonk Autoverhuur

Afgelopen dinsdag om 13:04

5 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 1 dag en 14 uur bij Bert Jonk Autoverhuur

Afgelopen dinsdag om 12:16

5 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 1 dag en 15 uur bij Bert Jonk Autoverhuur

18-06-2024

5 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 1 week en 1 dag bij Bert Jonk Autoverhuur

30-05-2024

7 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 1 week en 8 uur bij Bert Jonk Autoverhuur

23-05-2024

7 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 2 dagen en 15 uur bij Bert Jonk Autoverhuur

19-05-2024
Een bestelbus met dubbele cabine huren in Oude Meer

Wil je zowel goederen als personen vervoeren in of nabij Oude Meer? Dan is het huren van een bus met dubbele cabine de ideale oplossing. Hierboven op deze pagina, vind je gemakkelijk een overzicht van alle bestelbus met dubbele cabine verhuurders. Zo kun je makkelijk alle 4 verhuurders in Oude Meer vergelijken. Het is nu aan jou om de verschillende verhuurbedrijven van bestelbusjes met dubbele cabines te vergelijken. Via Huren.nl vind je de verhuurder en de bestelbus die het beste aansluit op jouw behoefte.

Alles over de bestelbus met dubbele cabine verhuur

Wanneer je op vakantie gaat is het huren van een bestelbus met dubbele cabine ideaal. In een bestelbus met dubbele cabine kun je namelijk 5 tot 7 personen vervoeren en er blijft genoeg laadruimte over voor jullie bagage. Voor het rijden van een bestelbus is rijbewijs B voldoende. Let alleen wel even op de minimumleeftijd die gehanteerd wordt door de verhuurbedrijven en het aantal jaar dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs. Voordat je een bestelauto met dubbele cabine gaat huren, is het slim om de verschillende verhuurbedrijven goed met elkaar te vergelijken. Iedere verhuurder vraagt een andere huurprijs, dit komt mede doordat de ene bus groter is dan de andere. Daarnaast kan het zijn dat je bij het ene verhuurbedrijf meer gratis kilometers mag rijden met de bus, terwijl je bij een andere verhuurder een lagere prijs betaalt voor iedere extra gereden kilometer. Vergelijk dus goed en staar je niet blind op de initiële prijs. Bekijk ook goed of de prijs inclusief of exclusief btw is. Als je een bestelbus huurt, dan zit hier een eigen risico aan verbonden. De hoogte van het eigen risico hangt af van je leeftijd en kan verschillend zijn voor zakelijk en particulier verhuur. Vaak is het mogelijk om je eigen risico te verlagen. Je betaalt dan een klein bedrag aan het verhuurbedrijf. Dit kleine bedrag kan je bij schade veel geld schelen. Een bestelbus met dubbele cabine huren in de buurt van Oude Meer doe je makkelijk en snel via Huren.nl.