Rups schaarhoogwerker huren

9 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 110,- tot € 350,-, afhankelijk van de maximale werkhoogte en maximale werklast. (huuradvies)

Top 9 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
133,-
278,-
424,-
Per weekend
266,-
556,-
847,-
Per week
932,-
1947,-
2965,-

Kenmerken en varianten

Maximale werkhoogte variërend van 5,8 tot 21 m
Maximale werklast variërend van 380 tot 2.600 kg
Eigen gewicht variërend van 750 tot 20.000 kg
Aandrijving diesel
Soort rupsbanden rubber of staal
Extra terreinvaardigheid met een gehuurde rups schaarhoogwerker

Schaarhoogwerkers worden het meest gehuurd voor werkzaamheden die zich recht boven de hoogwerker afspelen. Maar ook voor het werk op vlakke wanden zoals stucwerk, metselwerk en schilderwerk is het huren van een schaarhoogwerker uitermate geschikt. De schaarhoogwerker met rupsbanden is ideaal voor buitenwerk omdat deze hoogwerker goed kan manoeuvreren op losse ondergrond. Houd rekening met de veiligheid bij het werken op hoogte.

Een schaarhoogwerker huren voor op ruw terrein? Kies voor rupsbanden

Eén van de grootste voordelen van een schaarhoogwerker op rupsbanden huren is dat dit type schaarhoogwerker erg compact, mobiel en wendbaar is. Een schaarhoogwerker heeft over het algemeen een groot werkplatform. Je kunt een schaarhoogwerker huren die op diesel aangedreven is, maar je kunt ook kiezen voor de huur van een schaarhoogwerker op rupsbanden die op elektriciteit wordt aangedreven. Deze elektrische uitvoering is perfect wanneer je binnenwerk wilt verrichten. Geen strepen op de vloer? Huur dan een elektrische schaarhoogwerker die voorzien is van non-markingbanden.

Het huren van een hoogwerker op rupsbanden is ideaal als je buiten werkzaamheden te verrichten hebt. Vanwege de grip op losse ondergrond. Een rupsschaarhoogwerker heeft namelijk meer terreinvaardigheid dan een hoogwerker met wielen. Op zeer ruwterrein is de schaarhoogwerker met rupsbanden ideaal vanwege zijn hydraulische niveaucompensatie, hierdoor zal de schaarhoogwerker altijd goed horizontaal en stabiel zijn op een oneffen ondergrond. Waar de schaarhoogwerker op banden het af laat weten, biedt de rups aangedreven schaarhoogwerker uitkomst! 

Let op de werklast en werkhoogte als je een rupshoogwerker huurt

Een schaarhoogwerker op rupsbanden kun je huren bij verschillende verhuurbedrijven, en elk verhuurbedrijf biedt hoogwerkers te huur aan van verschillende merken en specificaties. Je kunt een schaarhoogwerker op rupsbanden huren die tot de 5,8 meter komt, maar voor het werk op grotere hoogtes zijn er ook rupsschaarhoogwerkers te huur met een werkhoogte van zo’n 25 meter of meer. Houd er rekening mee dat je een schaarhoogwerker huurt met de juiste werklast. De maximale werklast van schaarhoogwerkers ligt ongeveer tussen de 350 en 2.600 kilogram. Bekijk op Huren.nl de verschillende verhuurbedrijven en vind de juiste rupshoogwerker.