Fluisterboot huren

20 aanbieders gevonden. De capaciteit en de uitvoering verschillen per verhuurbedrijf. De prijzen variëren van € 55,- tot € 230,-.

Top 20 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend van 4 tot 12 personen
Heerlijk stil varen? Huur een Fluisterboot!

Ben je op zoek naar een verhuurbedrijf waar je een elektroboot, beter bekend als de fluisterboot, kunt huren? Zoek dan niet verder! Wij hebben alle verhuurbedrijven van boten, waaronder elektroboten, voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij makkelijk en doelgericht zoeken naar het verhuurbedrijf van elektrische bootjes in een door jou gekozen omgeving. Wil je genieten van de prachtige natuur in eigen land of wil je een dagje varen door de grachten met wat vrienden? Het kan allemaal met een fluisterboot. Vanwege de stille motor is het soms zelfs mogelijk om te varen door beschermde natuurgebieden. Voor het varen in de stad is het huren van een sloep ook een optie. Ga je op een groot meer varen en hou je van iets meer actie? Kijk dan eens tussen de motorboten.

Waarom een fluisterboot huren?

Een fluisterboot is stil, milieuvriendelijk en meestal makkelijk te besturen met een stuurwiel. Daarmee is het de perfecte boot om in alle rust de omgeving mee te ontdekken zonder daarbij de natuur te storen. Vooral in de zomerperiode met lekker weer is het genieten geblazen. Voor het besturen van een elektroboot is geen vaarbewijs nodig. Je kunt een elektroboot vaak huren voor een paar uur of voor de hele dag, maar soms ook voor een weekend of zelfs een week. De meeste elektroboten kunnen een dag lang op een accu varen, maar het is het beste om hiernaar te informeren bij het verhuurbedrijf. Zo kun je van tevoren uitstippelen hoe ver je kunt varen en wanneer je eventueel moet stoppen om de accu op te laden. Om er helemaal een mooie dag van te maken, is het bij sommige verhuurbedrijven mogelijk om het huren van een elektroboot te combineren met een arrangement (High Tea, Koffie & Gebak of lunch).

Een paar laatste tips

Naast het vragen naar de accu en de minimale/maximale huurperiode van de elektroboot is het ook slim om rekening te houden met eventuele bijkomende kosten. Denk hierbij aan de borgkosten en bijvoorbeeld de kosten voor het huren van een reddingsvest of een ton voor je spullen. Verder is het belangrijk om op tijd te reserveren en ook op tijd op de locatie van het verhuurbedrijf te zijn. Mocht je na je avontuur op de elektroboot nog vrije tijd over hebben, kijk dan eens naar de overige mogelijkheden onder de categorie Vakantie, sport en vrije tijd. Er is genoeg te doen. Huren.nl wenst je veel plezier!