Vind jouw beste huurdeal

Stroboscoop huren

Vergelijk 7 verhuurbedrijven

PSPA Woerden logo

Voor de technische ondersteuning van elk evenement

Woerden

Imagine Dance Events logo

Alles voor uw event!

Vuren
v.a. 12,-

M Rental logo

Winnaar Huurtopper Award 2017/2018/2019/2020

Oud-Beijerland
v.a. 18,-

Straatman Amusement logo

VERHUUR LICHT EN GELUID VOOR GROOT EN KLEIN

Beek en Donk
v.a. 15,-

Licht en geluid zeeland logo

Een verhuurpartner die met u meedenkt!

Middelburg
v.a. 25,-

LGV Event Support logo

Your partner in events and rental

Ede
v.a. 18,-

PartyZaan logo

De beste service en kwaliteit. Landelijke levering

Zaandam
v.a. 21,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Een flitsend feestje? Huur een stroboscoop!

Schrokkerige bewegingen en felle lichtflitsen. Je hebt het vast weleens gezien. Een stroboscoop wordt gebruikt voor feestjes, disco’s, festivals, theatervoorstellingen en andere shows. Het licht van de stroboscoop staat in zo’n fel contrast met de donkere ruimte waarin de lamp gebruikt wordt, dat het lijkt alsof de tijd even stilstaat als de lamp uit is. Je staat helemaal in het donker en ziet even helemaal niks. Vervolgens knippert de stroboscoop weer en zie je in een flits even alles op je heen. Doordat licht en donker zich zo snel afwisselen, lijkt het alsof iedereen heel schrokkerig danst. Nog meer indrukwekkende lichteffecten? Huur dan ook een moving head. Dit een een typische discolamp die op de maat van de muziek kan bewegen. Op deze pagina vind je de verhuurders van stroboscopen in de door jou gekozen omgeving.

Handige verhuurinformatie

Vaak kun je zelf het aantal flitsen per minuut of zelfs per seconde instellen. Huur je een stroboscoop voor een toneelvoorstelling, dan is het dus mogelijk om de illusie van onweer te wekken. Tijdens een discofeestje kun je de lamp zo instellen dat deze door de muziek gestuurd wordt en dus op bepaalde momenten begint te knipperen. Wil je gekleurde lampen? Dat kan. Sommige verhuurbedrijven bieden namelijk stroboscopen met kleuren. Verhuurbedrijven kun je ook vergelijken door te kijken naar de aanwezigheid van een afstandbediening en de mogelijkheid om een set van meerdere stroboscopen te huren. Wil je de stroboscoop ophangen? Huur dan ook een truss (ophangsysteem). Een stroboscoop huur je voor minimaal een dag.

Let op! Zet de stroboscoop niet te lang aan. Door de felle flitsen kunnen mensen flauwvallen of epileptische aanvallen krijgen.

Kenmerken en varianten

  • Vermogen variërend tot 3.000 W