Vind jouw beste huurdeal

Bellenblaasmachine huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Jump 4 Joy logo

Geen vaste bezorgkosten. Gratis meehelpen opzetten

Maarheeze
v.a. 30,-

AllInPartyVerhuur.nl logo

Kwaliteit & Service, Huren zonder Zorgen!

Moordrecht
v.a. 36,-

M Rental logo

Winnaar Huurtopper Award 2017/2018/2019/2020

Oud-Beijerland
v.a. 30,-

Hopje Verhuur logo

breedste en goedkoopste assortiment

Geesteren
v.a. 50,-

RF Shows logo

Beeld, Licht en Geluid voor al uw gelegenheden!

Nootdorp
v.a. 22,-

Straatman Amusement logo

VERHUUR LICHT EN GELUID VOOR GROOT EN KLEIN

Beek en Donk
v.a. 30,-

LGV Event Support logo

Your partner in events and rental

Ede
v.a. 18,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Magische bellen met een bellenblaasmachine

Een bellenblaasmachine heeft een magisch effect op iedereen. Kinderen springen in het rond en proberen de bellen te vangen, maar ook de grote mensen kunnen het niet laten om stiekem een bel kapot te prikken. Het is een prachtig gezicht, die bellen met daarin de weerkaatsing van het licht, en het zorgt voor eenvrolijke sfeer. Een bellenblaasmachine kan gehuurd worden voor bijvoorbeeld feestjes, evenementen, optredens en presentaties. Huur er nog een spiegelbol bij en je waant je in een ware droomwereld. Op deze pagina vind je een overzicht van verhuurders van bellenblaasmachines in de door jou gewenste omgeving.

Wat moet je weten over de bellenblaasmachine?

Een bellenblaasmachine maakt gebruik van een speciale bellenblaasvloeistof en niet van gewoon water en sop. Deze speciale vloeistof laat geen vlekken achter op je kleding of op je huid. Vaak is de huur van een machine inclusief één liter van deze vloeistof, maar dit is niet altijd het geval. Hoeveel vloeistof je precies nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van de machine en dit kun je dus het beste navragen aan bij de verhuurder. In de meeste gevallen doe je met 2,5 liter vloeistof ongeveer anderhalf uur. Voor alle machines is een stroompunt nodig en veel van de bellenblaasmachines zijn voorzien van een ingebouwde ventilator voor een verdere verspreiding van de bellen. Verder kunnen een aantal machines aan het plafond gemonteerd worden en ook werken sommige machines met een afstandsbediening en een timerfunctie. Tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven kun je hierop letten.

Niet vergeten

Behalve vloeistof moet je ook nadenken over het vervoeren van de bellenblaasmachines. Bij sommige verhuurbedrijven kan de transport van debellenblaasmachine voor je geregeld worden. In alle gevallen wordt er om een borg gevraagd. Wil je je feest of evenement helemaal afmaken? Huur dan ook een rookmachine. Een rookmachine verhoogt de sfeer en maakt je feest of evenement bovendien extra mysterieus.

Kenmerken en varianten

  • Bereik variërend tot 9 m
  • Grootte bellen variërend tot 30 cm