Vrachtwagen met schuifzeil huren

2 aanbieders gevonden. Het laadvermogen, de laadruimte, het aantal vrije kilometers en de kilometerprijs verschillen per verhuurbedrijf!

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Brandstof diesel
Versnelling automaat of schakel
Inhoud laadruimte variërend van 44 tot 52 m3
Laadvermogen variërend van 8.800 tot 13.000 kg
Slaapcabine variërend van 0 tot 2 personen
Aantal zitplaatsen variërend van 2 tot 3 personen
Efficiënt laden en lossen: huur een vrachtwagen met zeilafdekking

Het huren van een vrachtwagen met een schuifzeil is erg handig bij het in- en uitladen van de vracht. Met name in combinatie met een pallettruck versnel je het in- en uitladen enorm. Je kunt het zeil als een gordijn openmaken en op deze manier vanaf de zijkanten eenvoudig bij de vracht komen. Zorg dat onderweg het zeil goed vastzit; sla nooit een sjoroog over. Vind op Huren.nl het geschikte verhuurbedrijf van een vrachtwagen met schuifzeil.

Welk rijbewijs heb je nodig voor een vrachtwagen met zeil?

Een vrachtwagen met zeilafdekking kun je huren en besturen als je in het bezit bent van het juiste rijbewijs. Er zijn kleinere bakwagens met zeilafdekking te huur waarin je mag rijden met rijbewijs B of B+E, maar op deze pagina van Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van vrachtwagens met schuifzeil voor rijbewijs C. Ben jij in het bezit van het nieuwere rijbewijs C1? Dan kun je een vrachtwagen met zeilafdekking huren die tussen de 3500 en 7500 kilogram weegt (laadgewicht+eigengewicht). Met een grootrijbewijs, rijbewijs C, mag je in een vrachtwagen rijden, ongeacht het gewicht. Als je ook nog een aanhanger aan de vrachtwagen met schuifzeil koppelt, dan moet je beschikken over rijbewijs CE. Het kan zijn dat je, als je voor zakelijke doeleinden rijdt, je in het bezit moet zijn van een chauffeurspas (ccvb). Bij twijfel is het goed om het verhuurbedrijf naar keuze te raadplegen over het benodigde rijbewijs.

Tips voor het huren van een vrachtauto met schuifzeil

Vergelijk de verhuurbedrijven en de vrachtwagens die ze aanbieden goed. Worden ze periodiek gekeurd? Is het verhuurbedrijf een erkende verhuurder? En daarbij: weet je al of jij een vrachtwagen met schuifzeil wil huren met een cabine inclusief een slaapcabine? Er zijn vrachtwagens te huur die een slaapcabine hebben voor één, maar ook voor twee personen. Het laadvermogen van vrachtwagens met zeilafdekking varieert van 8.800 tot 13.000 kilogram, met een inhoud (van de laadruimte) van 44 m3 tot 52 m3. Let op: soms kan het duurder zijn om een vrachtwagen met schuifzeil te huren in het weekend dan op een doordeweekse dag. Goed om rekening mee te houden.

Let altijd op de huurvoorwaarden!

Kijk altijd goed naar de verschillende huurvoorwaarden per verhuurbedrijf. Hoe hoog is het eigen risico per schadegeval? Kun je dit verlagen, en zo ja, voor welk bedrag? Huur je de vrachtwagen met een bepaald aantal vrije kilometers? Let dan ook goed op het bedrag dat je betaalt voor elke extra kilometer boven het aantal vrije kilometers. Daarnaast: in hoeverre ben je verzekerd voor ongevallen? Wist je dat sommige verhuurbedrijven handige extra verhuisartikelen aanbieden bij het huren van de vrachtwagen, zoals: verhuisdekens, meubelhondjes, steekwagens, etc.? Vergelijk de verhuurbedrijven en huur voordelig via Huren.nl.