Waterhindernisbaan huren

2 aanbieders gevonden. Een waterhindernisbaan verschilt in formaat en uitvoering, waardoor de prijs varieert van € 125,- tot € 199,-.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 7 tot 19 m
Breedte variërend van 2 tot 3 m
Gewicht variërend van 75 tot 120 kg
Waterpret gegarandeerd: huur een waterhindernisbaan

Misschien ken je het nog wel van vroeger, de matten die je op het water legde in het zwembad, om hier vervolgens zo hard mogelijk over te rennen zonder te vallen. Wat nou, als je deze matten in enorme vorm kunt huren: namelijk als waterhindernisbaan? Dat kan! Als jouw zwembad of camping iets te vieren heeft, of gewoon eens gek wil doen, dan is het huren van een waterhindernisbaan erg geschikt! Een waterhindernisbaan is een echte eyecatcher en zorgt voor uren speelpret voor jong tot oud. Je kunt de meeste waterhindernisbanen ook op een meer gebruiken. Neem echter wel altijd contact op met de verhuurder om de mogelijkheden te overleggen.

Waterstormbaan huren? Denk aan afmetingen en veiligheid

Een waterstormbaan huren betekent dat je goed de maten van het zwembad moet weten. Zorg dat er genoeg water om de waterstormbaan heen ligt, zodat je nooit op de rand kunt vallen. Houd dus rekening met de afmetingen van de waterhindernisbanen die te huur zijn. Deze maten kunnen sterk variëren: de lengte verschilt van 7 tot 19 meter, de breedte van 2 tot 3 meter. Houd ook rekening met het gewicht van de waterhindernisbaan die je huurt. Dit gewicht ligt tussen de 75 en 120 kilo (en is dus meestal niet in je eentje te tillen.Wil je een hindernisbaan huren die met water te maken heeft, maar gewoon op het droge kan staan? Huur dan een tobbedansbaan.