Kettingzaag huren

10 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 18,- tot € 35,- per dag en hangt af van het type aandrijving, het vermogen en de zaagbladlengte.

Top 10 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen elektrisch variërend van 1,8 tot 2,2 kW
Vermogen benzine variërend van 0,9 tot 6,2 kW
Lengte zaagblad variërend van 20 tot 75 cm
Eigen gewicht variërend van 3 tot 10,5 kg
Aandrijving brandstof of elektrisch
Zaag je gelukkig, huur een kettingzaag

Een kettingzaag wordt voor verschillende klussen ingezet. Je kunt dan ook voor elke klus een geschikte kettingzaag huren. Voor snoeiwerk en kleine boompjes is een compacte, elektrische zaag handig. En voor het grote werk kan je weer goed met een op benzine werkende kettingzaag aan de slag. Op Huren.nl hebben we verschillende verhuurbedrijven op een rijtje gezet waar je een kettingzaag kunt huren. Bekijk de verhuurbedrijven, vergelijk het aanbod en huur zo makkelijk en snel een kettingzaag via Huren.nl!

De verschillen tussen elektrische kettingzagen en zagen op benzine

Het grootste verschil tussen een elektrische kettingzaag en een kettingzaag die werkt op benzine, is dat de elektrische kettingzaag lichter is, en mede daardoor wat eenvoudiger in het gebruik en makkelijk te hanteren is. Voor het snoeien van bomen, het zagen van brandhout en andere kleinere klussen is het huren van een elektrische kettingzaag dus ideaal. Een ander voordeel is dat de elektrische kettingzaag minder lawaai maakt! Let op: voor het gebruiken van een elektrische zaag heb je stroomtoevoer nodig, dus als je midden in een bos een boom wilt kappen, dan kun je beter een kettingzaag op benzine huren. Dit soort kettingzagen zijn mobieler en krachtiger, maar zijn wel zwaarder en logger. Wees dus voorzichtig bij het gebruiken van deze krachtigere kettingzaag. Ook kan het geluid hard zijn dat de kettingzaag produceert, draag daarom oorbeschermers. Zo spaar je je oren. 

Handige vergelijkingstips als je een kettingzaag huurt

Kettingzagen zijn in verschillende maten te huur. Ga je dikke bomen omzagen? Huur dan een kettingzaag met een (extra)lang zaagblad. De lengte van het zaagblad varieert van 20 tot 75 centimeter. Het gewicht van een kettingzaag zegt veel over de wendbaarheid en hanteerbaarheid van het apparaat. Voor kleine klussen huur je een lichte zaag van 3 kilo, en voor grote, zwaardere klussen huur je een zware kettingzaag van 10 kilo. Er zijn ook eenhandszagen te huur. Deze zijn licht en met één hand te hanteren! Huur slim, huur de juiste kettingzaag via Huren.nl. Ga je in de tuin aan de slag? Wellicht is het dan ook handig om een versnipperaar te huren.

Veiligheid staat boven alles bij het huren van een kettingzaag

Het is belangrijk om te bedenken dat een kettingzaag een machine is die veel kracht heeft, denk daarom altijd aan je veiligheid. Draag bijvoorbeeld beschermende kleding en een beschermende bril bij het gebruik van de kettingzaag om irritaties en verwondingen te vermijden. Draag ook altijd een helm en handschoenen voor een goede grip.