Auto met trekhaak huren

Bedrijfswagens, personenbussen of personenauto's

Auto of bus met trekhaak huren? Lees dan deze huurtips!

Wil je een auto met trekhaak huren om met de caravan of vouwwagen op vakantie te gaan? Of heb je een bus of bedrijfswagen nodig om een aanhanger te vervoeren? Dan vind je op deze pagina huurtips die je helpen bij het vinden van het juiste verhuurbedrijf. Check bijvoorbeeld altijd wat het maximale trekvermogen van de gehuurde auto of bus is. .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Dit verschilt per auto en per verhuurbedrijf. Huur je een aanhanger? Ga dan na of dit een geremde of een ongeremde aanhanger is. Dit heeft namelijk invloed op het maximale gewicht dat in de aanhanger mag en kan je keuze voor een bepaalde auto beïnvloeden. Voor het huren van een auto of bus met trekhaak moet je in het bezit zijn van een rijbewijs (B).

Waar moet je nog meer rekening mee houden?

Als je een personenauto of bijvoorbeeld een verhuisbus met trekhaak huurt, moet je ervoor zorgen dat de trekhaak je kentekenplaat niet bedekt. Verder is het belangrijk dat de aanhanger, de vouwwagen of de caravan correct bevestigd wordt en er geen voorwerpen uitsteken. Check naast de huurprijs ook de minimale huurperiode die verhuurbedrijven hanteren. Meestal is dit een halve dag. Vergeet niet dat de brandstof- en kilometerkosten nog bovenop de huurprijs komen.

Tip: Wil je met een boottrailer of fietsenaanhanger op vakantie? Ook dan is het huren van een auto met trekhaak ideaal. Misschien is een gps dan ook geen gek idee!