Personenauto met trekhaak huren in Apeldoorn

Personenauto met trekhaak nodig? Huur ‘m in Apeldoorn

Wil je met een caravan of vouwwagen op vakantie, maar heb je geen auto met trekhaak? Geen zorgen, deze kun je gemakkelijk huren! Ook voor een aanhanger heb je een auto met trekhaak nodig. Zoek je een auto met trekhaak voor bijvoorbeeld een verhuizing van de binnenstad naar Apeldoorn Noord? Dan is een .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

personenbus met trekhaak of een bedrijfswagen met trekhaak waarschijnlijk iets ruimtelijker. Voor het huren van een auto met trekhaak moet je in het bezit zijn van een rijbewijs (B).

Let op! Vergeet deze checklist niet.

Check altijd wat het maximale trekvermogen van de gehuurde auto is, dit verschilt namelijk per auto en per verhuurbedrijf. Zorg er ook altijd voor dat de trekhaak je kentekenplaat niet bedekt en dat er bij het bevestigen van bijvoorbeeld de aanhanger geen voorwerpen uitsteken. Verder kun je natuurlijk letten op de huurprijs, de minimale huurperiode (vaak een halve dag) en de brandstof- en kilometerkosten. Op deze pagina vind je verhuurbedrijven van personenauto’s met trekhaak in en rondom Apeldoorn. Dus ook in bijvoorbeeld Deventer en Vaassen.

Tip: Wil je met een boottrailer of fietsaanhanger op vakantie? Ook dan is het huren van een auto met trekhaak ideaal.