Vind jouw beste huurdeal

Hotdogkraam huren

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

Arendje Verhuur logo

Arendje - Horeca-, Party & Event Verhuur

Waalwijk
v.a. 182,-

Broekies Verhuur logo

Keuze uit 1.200 attracties, spellen en decors

Bunnik
v.a. 425,-

ESG Verhuur - Event Support Group logo

Horeca- Party- en Event Verhuur - Goedkoop Bezorgd

Tilburg
v.a. 140,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Amerikaans themafeestje? Huur dan een hotdogkraam!

Organiseer je een kinderfeestje, een werkborrel of een festival? Dan is huren van een hotdogkraam een echte aanrader. De Amerikaanse hotdog is bij velen geliefd en zal dan ook erg populair zijn tijdens jouw evenement. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om een losse kraam en daarnaast een hotdog machine te huren. Dit is in sommige gevallen goedkoper. Vind je dit teveel gedoe en huur je liever alles in één keer, ga dan voor een hotdogkraam!

Verhuurbedrijven vergelijken, hoe doe je dat?

Verhuurbedrijven verschillen van elkaar en vergelijken is dus raadzaam. Dit doe je door te kijken naar het type kar of kraam dat ze verhuren. Komt de kraam inclusief hotdogmachine of moet je deze er los bijhuren? En hoe zit het met een warmhoudbak? Sommige verhuurbedrijven verzorgen tegen betaling de worsten, broodjes en sauzen. Daarnaast is het bij een aantal verhuurders mogelijk om ook personeel in te huren. Vaak hanteren verhuurbedrijven dan een minimale afname van een paar uur. Een kar of kraam zonder personeel huur je per dag. Houd naast de huurprijs rekening met een borg en eventuele transport- en schoonmaakkosten.

Tip: Geen stopcontact in de buurt? Huur dan een kabelhaspel. Huur ook servies en een chafing dish om de hotdogs warm te houden.