Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Lamborghini Huracán huren

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

Buena Vida Supercar verhuur

De Lier
v.a. 1250,-

Meijers Autobedrijf

Utrecht
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

De Lamborghini Huracán Spyder, supercar onder de supercars. Huur ‘m nu!

De Lamborghini Huracán Spyder is een bloedsnelle wagen met een topsnelheid van 325 kilometer per uur. Deze supercar is voorzien van een V10 motor en heeft slechts 3,4 seconde nodig om tot een snelheid van 100 kilometer per uur te komen. Een Lamborghini zorgt voor een spectaculair entree tijdens feesten, gala’s en bruiloften. Daarnaast kan een Lamborghini ook gehuurd worden voor verjaardagen, om zomaar mee te toeren of om op het circuit te rijden. Wil je met de supercar naar het buitenland? Kijk dan bij welk verhuurbedrijf dit mogelijk is. Let op! De populaire Lamborghini Huracán is erg schaars, dus reserveer op tijd.

Waar let je op als je een Lamborghini huurt?

Misschien twijfel je of je voor een iets voordelige NIssan GT-R of juist een Ferrari moet gaan. Ben je op zoek naar een echte supercar die bekend staat om zijn exclusiviteit en waarde? Dan is een Lamborghini de juiste keuze. Verhuurbedrijven hanteren vaak een minimumleeftijd van 25 jaar. Daarnaast moet je vaak minstens 5 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Denk goed na in welk seizoen je de auto wilt huren (bijvoorbeeld in verband met gladheid in de winter) en houd rekening met bijkomende kosten voor de borg, het eigen risico en een verzekering. Deze kosten zullen hoger liggen als je een supercar huurt dan wanneer je voor een reguliere huurauto gaat. Je huurt de auto inclusief een aantal vrije kilometers. Heb je de vrije kilometers opgereden? Dan zul je per extra gereden kilometer een prijs betalen. Dit wordt ook wel de kilometerprijs genoemd en deze verschilt per verhuurbedrijf. Wil je de auto zelf besturen? Dan hanteren verhuurbedrijven een minimale huurperiode van 3 uur. Voor het rijden onder begeleiding is dit 1 uur. Zorg er bij meerdaagse huur voor dat de auto binnen in een afgesloten ruimte kan staan in plaats van buiten. Vergeet trouwens niet om de verkeersregels in acht te nemen. Eventuele boetes zijn voor eigen rekening.

Tip: Vergelijk verhuurbedrijven goed en let daarbij op de auto’s die ze aanbieden, maar ook op de service die ze leveren en de prijzen die ze hanteren.

Kenmerken en varianten

  • Aantal zitplaatsen 2
  • Zelf rijden ja
  • Bijzonderheden vleugeldeuren
  • Max. vermogen 610pk
  • Topsnelheid 325 km/u