Palenrammer benzine huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld

Prijs per dag:

Palen heien zonder moeite: huur een palenrammer op benzine

Vroeger was het heien van palen een zware opgave. Zeker wanneer je een grote klus hebt waarbij een groot aantal palen de grond in moeten is dit vermoeiend en vooral tijdrovend. Een palenrammer op benzine huren is de ideale oplossing. De machine ramt de palen met groot gemak de grond in binnen korte tijd.

Voordelen van een palenrammer benzine huren

Naast een palenrammer benzine heb je ook de keuze uit een handmatige of palenrammer op lucht. De pneumatische palenrammer op lucht werkt ook automatisch, dus wat is het voordeel van een benzine palenrammer? Dit is eenvoudig te verklaren. Een palenrammer op lucht heeft een compressor nodig om de luchtdruk op te bouwen. Een palenrammer op benzine is volledig mobiel en onafhankelijk omdat je geen losse compressor nodig hebt. Alles wat benodigd is is de benzine in de machine, daarna ben je met dit apparaat vrij om palen te heien waar je wil.

Daarnaast is een palenrammer met motor een kostbaar apparaat. Wanneer je niet met regelmaat zo’n apparaat nodig hebt, dan is een palenrammer benzine huren financieel een stuk interessanter dan een palenrammer kopen. Daarnaast kun je dan de machine goed uitproberen wanneer je kopen overweegt.