Morris Minor huren

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen 34 PK
Topsnelheid 80 - 85 km/u
Transmissie 4 versnellingen, handgeschakeld
Bouwjaar 1955
Aantal zitplaatsen Vier
Bestuurderspositie Rechts
Niet zomaar een oldtimer huren? Huur een Morris Minor!

Staat jouw bruiloft voor de deur? Een andere speciale gelegenheid? Of wil je misschien gewoon een lekker dagje touren met een oldtimer? Dit alles kan in stijl met de Morris Minor. De Morris Minor is te huur in verschillende uitvoeringen, namelijk in de Saloon uitvoering met gesloten dak, of als cabrio: de Minor Tourer. Beide uitvoeringen zijn uitgevoerd met de dubbele voorruit, een unieke verschijning! De Morris Minor is gebouwd in 1955 en zorgt voor een authentieke en onvergetelijke rit.

De Morris Minor heeft vier volwaardige zitplaatsen en zelf vier deuren wat de auto erg toegankelijk maakt voor wanneer je met vier personen op stap gaat met deze oldtimer. De Morris Minor is een echte Britse auto. Zowel de Saloon als de Tourer hebben het stuur aan de rechterkant zitten. Eventjes wennen, maar daarna rijd je echt op zijn Brits door het verkeer. Je mag zelf met de auto rijden zonder begeleider waardoor je volledig in je eigen element kunt zijn.

Waar moet je op letten bij het huren van een Morris Minor?

Een Morris Minor huren? Denk dan aan de volgende aandachtspunten. Standaard kun je 100 kilometer op pad met de auto, de brandstofkosten uitgezonderd. Je kunt meer kilometers rijden, waarbij je een bedrag per kilometer betaalt. Daarnaast hoef je zelf niet te tanken omdat de gereden kilometers worden opgenomen na terugkeer. Je betaalt vervolgens de brandstof per kilometer. Controleer daarom bij de verhuurder goed wat deze bedragen zijn per kilometer. Verder zijn de voertuigen netjes verzekerd en betaal je geen borg.

Wanneer je een Morris Minor gaat huren, dan kan je de auto ook laten bezorgen bij jou op locatie. Controleer de bezorgkosten bij het verhuurbedrijf. Verder dien je voor het huren minimaal 18 jaar te zijn, en minimaal één jaar het rijbewijs in je bezit te hebben.