Trilplaat aanhanger huren

1 aanbieder gevonden. De huurprijzen variëren van € 24,- tot € 24,- per dag en zijn afhankelijk van het verhuurbedrijf.

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Vervoer een trilplaat van A naar B met een gehuurde trilplaat aanhanger!

Als je met een zware en dure trilplaat werkt, dan wil je deze vast veilig kunnen vervoeren. Om een trilplaat eenvoudig van A naar B te verplaatsen kun je hier een speciale trilplaat aanhanger voor huren. Het huren van een trilplaat aanhangwagen kan handig zijn als je een trilplaat moet vervoeren over de openbare weg. Trilplaat aanhangers zijn er speciaal op gebouwd om het gewicht van een zware trilplaat te kunnen tillen. Met gebruik van de lier trek je de trilplaat gemakkelijk op de trailer. De aanhangers zijn stabiel en beschikken over een verstevigde ondergrond. Vergelijk hierboven de verschillende verhuurbedrijven van trilplaat aanhanger verhuurders. Een trilplaat aanhanger huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Een trilplaat aanhanger huren, dit is wat je moet weten

Er zijn trilplaat aanhangers die geremd en ongeremd zijn. Wanneer je een grote trilplaat voor lange afstanden wilt vervoeren, dan kan het verstandig zijn om een geremde trilplaat aanhanger te huren. Dit verhoogt de veiligheid en zorgt ervoor dat de remweg aanzienlijk korter is. Bekijk vooraf hoe je de trilplaat kunt laden. Dit verschilt namelijk per trailer. Bij de ene trailer dien je de trilplaat te laden via een oprijplaat en bij de andere trailer kun je het laadoppervlak kantelen. Vrijwel alle trilplaat aanhangers beschikken over een lier. Met gebruik van de lier kun je de trilplaat makkelijk laden en vastbinden. Bekijk de trilplaat verhuur bij jou in de buurt en vind het beste trilplaat verhuurbedrijf.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een trilplaat aanhanger?

In tegenstelling tot de machine aanhanger, is de trilplaat aanhanger vaak met een rijbewijs B te gebruiken. Met alleen een rijbewijs B mag je een aanhanger trekken van maximaal 750 kilogram (aanhangergewicht + laadvermogen). Vergeet alleen niet om naar het maximale trekvermogen van de auto te kijken. Het maximale trekgewicht kun je terugvinden op het kentekenbewijs. Informeer naar het totale gewicht van de aanhanger, bekijk het gewicht van de trilplaat en ga na of het trekkende voertuig dit gewicht mag trekken. Als de maximale massa van de trilplaat aanhanger zelf boven de 750 kilo komt, en als de totale maximum massa van de combinatie (Aanhanger+trekauto) boven de 3.500 kilogram uitkomt, is rijbewijs BE verplicht. Bekijk alle verhuurders met een trilplaat aanhanger te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.