Lichtletters huren

5 aanbieders gevonden. De huurprijs van lichtletters varieert van € 45,- tot € 139,-.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Ook 's avonds open
  • Huurtopper 2023
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Lichtletters huren


10

Ik heb er geen omkijken naar gehad! Lichtletters van goede kwaliteit, levering en weer ophalen allemaal goed geregeld. Top!

Gehuurd:

Lichtletters

op 08-02-2024

15-02-2024
Lichtletters huren via Huren.nl

Als je een bruiloft, jubileum verjaardagsfeest, congres of personeelsfeest organiseert, dan is het een geweldig idee om lichtletters te huren. Lichtletter verhuur is ontzettend populair, hierdoor zijn er veel bedrijven die lichtletters verhuren. Door het groot aantal verhuurbedrijven zie je soms door de bomen het bos niet meer. Om het huurproces stukken makkelijker te maken, hebben we de lichtletter verhuurbedrijven in Nederland verzameld. Zo vind je hierboven een overzicht van alle lichtletter verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Voer de gewenste locatie in, klik op "vind het beste verhuurbedrijf" en zie in één oogopslag alle verhuurbedrijven met verschillende soorten lichtletters te huur. Vergelijk de verhuurders op hun aanbod, service en de beoordelingen.

Lichtletter verhuur is populair!

Het huren van lichtletters, ook wel LED-letters of love lichtletters genoemd, is momenteel zeer populair. De XL lichtletters worden voornamelijk gehuurd voor bruiloften, jubilea, huwelijksaanzoeken, personeelsfeesten, beurzen en congressen. De lichtletters werken als een echte eye-catcher. Plaats de lichtletters op een mooie plek en ze zullen opvallen bij alle gasten. Met de gigantische lichtgevende letters kun je veel woorden samenstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo worden de letters met licht veel gehuurd voor woorden zoals LOVE, WELKOM en BAR. Maar ook voor huwelijksaanzoeken of initialen. Vrijwel alle woorden zijn mogelijk, bekijk het aanbod van de verhuurders en vind de verhuurder die het beste bij je past!

Welke lichtletters kun je huren?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten lichtletters te huur. Zo verschillen de letters in materiaal, kleur licht en in grootte. Het materiaal van de letters verschilt per verhuurder. Zo zijn er karaktervolle houten lichtletters, maar ook metalen, lumen of plastic lichtletters te huur. Bij de meeste verhuurders wordt er standaard warm wit licht geleverd, bij enkele verhuurders heb je keuze uit meerdere kleuren. Op deze manier kun je de lichtletters huren die perfect passen bij de aankleding van het feest.

 

Naast dat je keuze hebt uit de kleur, kun je ook kiezen tussen verschillende groottes. De grootte van de lichtletters verschilt per verhuurder. Zo kun je kleine lichtletters van circa 50 cm hoog huren, terwijl je ook lichtletters van 160 cm hoog kunt huren. Welke grootte het beste bij jou feest past, hangt af van waar je de letters wilt plaatsen, Wil je de letters ergens op de grond neerzetten? Huur dan grote lichtletters, zo kunnen de bezoekers de letters niet over het hoofd zien. Wil je de letters ergens boven op zetten, bijvoorbeeld op de bar? Dan zijn kleine lichtletters stukken beter.

 

Houd er rekening mee dat de grootte van de lichtletters mogelijk invloed heeft op de bezorgkosten. Daarnaast is het ook goed om te kijken of de verhuurder installatie kosten rekent. Lichtletters huur je meestal voor minimaal één dag. Wil je de lichtletters voor meerdere dagen huren? Bekijk dan welke verhuurder een staffelkorting hanteert (hoe langer je huurt, hoe goedkoper de dagprijs). Lichtletters huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!