Aanhanger hoogwerker huren in Eindhoven

4 aanbieders gevonden. De werkhoogte en de reikwijdte verschillen per verhuurder, waardoor de prijzen variëren van € 53,- tot € 164,- per dag. (huuradvies)

Top 4 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
64,-
122,-
198,-
Per weekend
127,-
243,-
397,-
Per week
445,-
852,-
1389,-
Een makkelijk te vervoeren hoogwerker in Eindhoven

Zoek je een hoogwerker in of rondom Eindhoven die je gemakkelijk kunt verplaatsen? Huur dan een aanhanger hoogwerker. Deze hoogwerker is gemonteerd op een aanhangchassis en hang je dus net als een aanhanger achter een voertuig. Let op! Soms heb je voor het rijden met een aanhanger hoogwerker aan rijbewijs B voldoende, maar het kan ook zijn dat je rijbewijs BE nodig hebt. Dit is afhankelijk van het gewicht van de hoogwerker en van het trekkend voertuig. Het verhuurbedrijf kan je hier vaak meer over vertellen. Voordat je een keuze maakt voor een verhuurder is het raadzaam om een aantal bedrijven te vergelijken. Hieronder lees je waar je tijdens het vergelijken het beste op kunt letten.

Waar let je op als je een aanhanger hoogwerker huurt?

Tijdens het vergelijken van verhuurbedrijven kun je kijken naar de maximale hoogte en het horizontaalbereik (de reikwijdte) van de hoogwerker. Ook de aandrijving kan per machine verschillen: elektrisch, diesel aangedreven of op een accu. Zoek je een hoogwerker die zo compact is dat deze zelfs door een deuropening past? Dat kan! Hoogwerkers beschikken over een telescopische as, wat inhoudt dat je de mast net als een telescoop in en uit kunt schuiven. Sommige aanhanger hoogwerkers zijn daardoor erg klein te maken. Zoek je een hoogwerker die je veel ruimte geeft als je aan het werk bent? Ga dan voor een diesel schaarhoogwerker met een groot platform. Is jouw werkterrein nogal ruw en heb je een hoogwerker nodig die dit probleemloos aankan? Huur dan een telescoophoogwerker. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van aanhanger hoogwerkers in en rondom Eindhoven. Dus ook in bijvoorbeeld Best en Geldrop.