Segway PT huren

11 aanbieders gevonden. Verhuurbedrijven bieden verschillende arrangementen aan, waardoor de duur van een tour nogal kan verschillen.

Top 11 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Maximale snelheid 20 km/u
Veiligheidshelm verplicht ja
Ken jij de populaire Segway PT al? Huur ‘m nu!

Een Segway PT, ook wel een zelfbalancerend éénpersoonsvervoermiddel genoemd, is een soort elektrische step waar je op staat en die zonder te steppen vooruit komt. De Segway PT houdt zichzelf in balans en kan dus niet omvallen. Je kunt er gemakkelijk mee manoeuvreren door winkelstraten en andere drukke plaatsen. Je kunt een Segway PT huren voor het bezichtigen van een stad, het rondleiden van uw gasten op uw terrein of als promotiemateriaal. Een Segway PT is wendbaar en je kunt er in korte tijd grote afstanden mee afleggen. Doordat de Segway op elektriciteit rijdt, is deze milieuvriendelijk. Let op! De minimale leeftijd die verhuurbedrijven hanteren verschilt. Een rijbewijs is niet nodig, maar een helm wel!

Fijn om te weten bij Segway verhuur

De Segway PT kan gehuurd worden voor activiteiten met kleine, middelgrote en grote groepen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke tocht met een groep vrienden, familieleden of collega’s. Doe je mee aan een tour of arrangement, dan is begeleiding vaak aanwezig. Je kunt een Segway bij verschillende verhuurders ook huren voor individueel gebruik. Een Segway PT heeft een maximale snelheid van 20 km per uur en kan gehuurd worden voor een uur, een dagdeel of een hele dag. Laat je voordat je gaat rijden goed informeren over de werking van de Segway, het minimale en maximale toegestane gewicht en de plaatsen waar je ermee mag rijden (niet op de autoweg bijvoorbeeld). Hou bij het huren van een Segway PT rekening met eventuele borgkosten.