Vind jouw beste huurdeal

Onkruidborstel huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Goedkoperhuren.nl logo

Het verhuurbedrijf met Laagste Prijs Garantie

Heerde
v.a. 73,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 91,-

K-Rentool logo

Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!

Den Haag
v.a. 58,-

Xtra Materieel B.V. logo

Uw betrouwbare verhuurpartner

Rotterdam
v.a. 69,-

GECO verhuur I verkoop I service logo

Voor gemak én service

Meerdere vestigingen
v.a. 54,-

Gromax Verhuur logo

Verhuur van machines en gereedschap.

Meerdere vestigingen
v.a. 73,-

Bouw Verhuur Friesland logo

Vegelinsoord
v.a. 39,-

Stammis Verhuur logo

Huren is goedkoper dan U denkt!!!

Heerhugowaard
v.a. 61,-

Arma Machine Verhuur logo

De verhuurspecialist voor bedrijf en particulier

Veenendaal
v.a. 57,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Huur een onkruidborstel om onkruid te bestrijden

Onkruid is vervelend voor elke tuin, terrein of bestrating. Daarom is het huren van een onkruidborstel een effectieve manier om dit tegen te gaan. Het is een milieuvriendelijke manier om van het onkruid af te komen. Dit komt, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van (chemische) bestrijdingsmiddelen. De borstels schuren het onkruid en de plantresten los van bestrating. Vind op deze pagina een verhuurbedrijf en huur eenvoudig een onkruidborstel. 

Het huren van een onkruidborstel: wat is handig om te weten?

Er zijn verschillende borstelmachines te huur met een vermogen variërend van 1 tot 4.5 kW. Deze onkruidborstels zijn te huur voor zowel moeilijk als eenvoudig te bereiken terreinen. Daarnaast kun je de onkruidborstel vaak gebruiken als troffel, zodat je beton en zandcementvloeren kunt verdichten, schuren en afwerken. Afhankelijk van de grootte en vermogen van de borstelmachine kan de huurprijs variëren. De meeste onkruidborstels zijn voorzien van een borstelkop die zowel linksom als rechtsom kan draaien. De borstelkop is vaak verstelbaar en heeft meestal een laag toerental. Enkele onkruidborstels die te huur zijn, hebben een verwisselbare borstelkop. In dit geval kun je een onkruidborstel met een andere kop ook gebruiken als troffel. De duwboom (de steel) van de onkruidborstel is in de meeste gevallen zowel in de hoogte als in de breedte verstelbaar. Het maakt dus niet uit of je langer bent of wat kleiner; je kunt de duwboom eenvoudig verstellen zodat je de borstelmachine makkelijk kunt besturen. Let op, denk aan de veiligheid: huur de benodige beschermende accessoires zoals handschoenen en gezichtsbescherming. 

Wat moet je weten als je verhuurbedrijven van onkruidborstels vergelijkt?

Er zijn onkruidborstels te huur die op elektriciteit werken en onkruidborstel aangedreven door een verbrandingsmotor. Voor deze laatste soort heb je benzine nodig. Vaak kun je de benodigde brandstof bij hetzelfde verhuurbedrijf aanschaffen. Daarnaast zijn er vaak ook andere bijkomende kosten die in rekening worden gebracht. Denk bijvoorbeeld aan slijtagekosten van de borstel. Dit wordt meestal per afgesleten cm berekend en ligt tussen de 3 en 9 euro per cm. De diameter van de borstels kunnen sterk verschillen, en varieert van 45 tot 65 cm centimeter. Wil je een onkruidborstel met een grote werkbreedte? Kijk dan goed naar de maten die vermeld worden op de websites van de verhuurbedrijven. Denk eraan dat het gewicht van onkruidborstels op kan lopen tot boven de 100 kilogram. Houd hier rekening mee! Zorg daarom voor gepast vervoer zoals een kleine aanhanger of machinetransporter. Huur slim, huur via Huren.nl!

Kenmerken en varianten

  • Vermogen variërend van 1 tot 5,5 kW
  • Borsteldiameter variërend van 45 tot 65 cm
  • Werkbreedte variërend van 40,6 tot 75 cm
  • Eigen gewicht variërend van 36 tot 108 kg
  • Aandrijving brandstof of elektrisch