Afvalcontainer huren in Amsterdam?

Bespaar tijd én geld. Wij vergelijken het aanbod van containerverhuurders in jouw regio, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken het aanbod van containerverhuurders in jouw regio.

afvalcontainer

 

Waarom reserveren bij Huren.nl?

 • Vergelijken loont

  Vergelijk alle container verhuurders in jouw regio

 • Gratis annuleren

  Annuleer jouw reservering tot wél 4 uur van tevoren

 • Prijs matching

  Net zo goedkoop als bij de verhuurder zelf

 • Vergelijk alle containerverhuurders in jouw regio

 • Gratis annuleren tot 4 uur van tevoren

 • Net zo goedkoop als bij de verhuurder zelf

 • iDeal
 • MasterCard
 • VISA
 • American Express
 • Apple Pay
 • Google Pay

Recente reserveringen in Amsterdam

3m³ Puinafvalcontainer in Amsterdam

bij Huijgen Transport

Afgelopen dinsdag om 21:49

10m³ Grondafvalcontainer in Amsterdam

bij Huijgen Transport

11-04-2024

6m³ Puinafvalcontainer in Amsterdam

bij Huijgen Transport

10-04-2024

3m³ Grondafvalcontainer in Amsterdam

bij Huijgen Transport

03-04-2024

3m³ Houtafvalcontainer in Amsterdam

bij Huijgen Transport

28-03-2024

3m³ Puinafvalcontainer in Amsterdam

bij Huijgen Transport

28-03-2024

6m³ Bouw- en sloopafvalcontainer in Amsterdam

bij Bakbestellen.nl

28-02-2024

6m³ Puinafvalcontainer in Amsterdam

bij Huijgen Transport

27-02-2024

3m³ Puinafvalcontainer in Amsterdam

bij Huijgen Transport

26-02-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven in Amsterdam


10

Zonder problemen op tijd

Gehuurd:

Puinafvalcontainer

op 15-08-2023

28-11-2023


10

Twee maal container besteld, snelle service en keurig op tijd geplaatst. Vriendelijk personeel.

Gehuurd:

Bouw- en sloopafvalcontainer

op 26-09-2023

17-11-2023
Een afvalcontainer huren in Amsterdam

Om alle containerverhuur in de grote en drukke stad Amsterdam in kaart te brengen, hebben we alle verhuurders in en Amsterdam verzameld. Hierboven op deze vind je een overzicht van type containers die er in Amsterdam te huur zijn. Weet je niet welke container je moet huren? Dan hebben we hieronder de verschillende soorten afvalcontainer toegelicht. Klik op de container die je wilt huren. Gebruik vervolgens je locatie en de kaart en zie alle containerverhuur in en rondom Amsterdam. De verhuurders zijn te vergelijken op beoordelingen, afstand, totaalprijs, service en de algemene voorwaarden.

De verschillende soorten afvalcontainers in Amsterdam

Voor elke klus in Amsterdam is er een afvalcontainer te huur. Voordat je een afvalcontainer gaat huren is het handig om te weten in welke container je het afval kwijt kunt. We geven je graag per container een korte toelichting over wat er in de container mag. Wat er wel en niet in de container mag kan afwijken bij de door jou gekozen verhuurder. We raden je daarom ook aan om te controleren welke specifieke stoffen wel en niet in de container mogen. Stop geen andere soorten afval in de container, dit kan namelijk voor extra kosten zorgen.

Puinafvalcontainer

Bij de meeste verhuurders mag er in de puinafvalcontainer alleen steenhoudend materiaal afkomstig van gesloopt beton en steenconstructies. Daarnaast is de puinafvalcontainer ook geschikt voor badkamertegels, dakpannen, grind, metsel resten, keramiek en porselein.

Bouw- en sloopafvalcontainer

In de sloopafvalcontainer mag je afval kwijt die afkomstig zijn van bouw en sloopwerkzaamheden. Hierbij kun je aan afval denken zoals: grofvuil, huisraad, gips, hout, glas, plastic, metalen, kunststof en papier.

Grofvuilcontainer

De grofvuilcontainer is een container waar je veel verschillende soorten afval kan gooien. In de grofvuilcontainer mag: glas, pvc, vinyl, zeil, vloerbedekking, meubels, bedden, steenachtig materiaal, isolatiemateriaal, plastic, gips en gasbeton, papier en hout.

Houtafvalcontainer

Zoals de naam al weggeeft, is deze houtcontainer geschikt voor hout. De houtafvalcontainer is geschikt voor de volgende soorten hout: vezelplaat, spaanplaat, MDF, hout met spijkers, houten meubels, kozijnen, houten deuren (vrij van glas), geschilderd hout en bewerkt hout.

Grondafvalcontainer

De grondafvalcontainer is geschikt voor verschillende soorten zand. De toegestane zandsoorten zijn aarde, zacht zand, klei, kort gemaaide graszoden, veen en tuinaarde.

Tuin- en groenafvalcontainer

De tuinafvalcontainer is geschikt voor snoei- en tuinafval. Denk hierbij aan gras, bladeren, takken en struiken. Let op! Verhuurders staan graszoden niet toe, dit omdat er zand in de graszoden zit. Voor de graszoden kun je het beste een grondafvalcontainer huren.

Dakafvalcontainer

Wanneer je in Amsterdam een dak van bijvoorbeeld een huis, garage of schuur gaat vervangen, dan moet je hier wel een container voor huren. In de dakafvalcontainer kun je bitumen, dakbedekking, dakleer, isolatiemateriaal, teer en soms ook dakgrind kwijt.

Big bag en gesloten afvalcontainer

De big bag en de gesloten afvalcontainer zijn voor veel verschillende soorten afval te huur. Zo kun je een big bag of gesloten afvalcontainer voor tuinafval, puinafval, grofvuil, sloopafval of zand huren.

Vergunning voor een container in Amsterdam

Wanneer je de container op eigen terrein plaatst, bijvoorbeeld in je tuin of op de oprit, dan hoef je geen vergunning te hebben. In de gemeente Amsterdam mag je niet zonder toestemming een container op de gemeentegrond plaatsen. Voor het plaatsen van een container dien je vaak alleen een melding te doen. Die melding kun je kort van tevoren doen en is gratis. Er zitten echter wel een aantal eisen verbonden wat betreft de grootte van de container, het aantal containers en voor hoe lang de container blijft staan. Als één van de voorwaarden niet voldoet, dan dien je een vergunning aan te vragen. Een vergunning aanvragen bij de gemeente Amsterdam duurt circa 5 werkdagen.

Hierop kun je de verhuurders vergelijken

De container verhuurbedrijven kun je naast op de afstand, prijs, beoordeling en service ook op de algemene voorwaarden vergelijken. Een aantal belangrijke punten waarop je de verhuurders kunt vergelijken worden hieronder besproken.

Leveringsvoorwaarden

Voordat je een keuze maakt tussen de verhuurders raden we je aan om naar de leveringsvoorwaarden te kijken. In de leveringsvoorwaarden vind je terug of de transport- en ophaalkosten bij de prijs zijn inbegrepen. Daarnaast vind je in de algemene voorwaarden terug of je bij de levering aanwezig moet zijn en op je de container ook in het weekend kunt laten leveren.

De huurperiode

Wanneer je de door jou gekozen vuilcontainer huurt, dan huur je deze voor een vast tarief en een maximale huurperiode. Is je container vol voordat de maximale huurperiode is bereikt? Dan geef je bij de verhuurder aan dat de container vol is. De verhuurder komt de container ophalen en bied je de keuze om de container nogmaals te huren. De maximale huurperiode verschilt per verhuurder. Afhankelijk van de verhuurder mag de container tussen de 2 en 12 weken blijven staan. Heb je de container voor een langere periode nodig? Dan betaal je in veel gevallen een extra bedrag.

Overige algemene voorwaarde

Naast de leveringsvoorwaarden en de huurperiode zijn er ook nog andere voorwaarden die je kunt vergelijken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de annuleringsvoorwaarden, tot hoe vol je de container mag vullen en hoe en wanneer je voor de container moet betalen. Een afvalcontainer huren in Amsterdam doe je makkelijk en snel via Huren.nl!