Vind jouw beste huurdeal

GECO verhuur I verkoop I service

Contact

  • Peppelkade 15-d
  • 3992 AL Houten
  • 085 9022737

Beoordeling

9,6
9 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 17:00
  • Dinsdag 07:00 - 17:00
  • Woensdag 07:00 - 17:00
  • Donderdag 07:00 - 17:00
  • Vrijdag 07:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van GECO verhuur I verkoop I service

9,0

Wij zijn erg tevreden over de huur van een tendemasser. In eerste instantie gehuurd voor een week, na 3 dagen teruggebracht en alleen de gebruikte dagen werden in rekening gebracht. Zeer nette service, ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Product gehuurd: Tandemaanhanger met huif

10

Ik huurde de hoogwerker en deze werd prima op tijd gehaald en gebracht en was nog geen jaar oud. Ik raakte de sleutel kwijt en binnen no time kreeg ik een reservesleutel zodat ik door kon werken. Aardige medewerkers en zeker voor herhaling vatbaar. Concurrerende en duidelijke prijzen zonder bijkomende kosten. Aanrader!

Product gehuurd: Knikarmtelescoophoogwerker

10

Voorbeeld bedrijf! Maandag ochtend gebeld en in de middag stond de nieuwe spinhoogwerker op de stoep, ik was de allereerste die hem huurde. En dat werd duidelijk aangegeven, dat er anders schoonmaakkosten aan zaten te komen. Het enige minpuntje van het apparaat is dat deze niet tussen mijn tuindeur (85cm) paste , de breedte staat aangegeven van de rupsbanden (81cm) alleen bovenaan kan je daar toch wel een 10 cm bij op tellen. De uitleg van de machine was duidelijk, met het ophalen al besproken dat de machine er schoon uitzag. Vanochtend stond de borg min de huurkosten al weer op de rekening. Dit is hoe hoe huren kan zijn, snel, duidelijk, zonder gezeur achteraf.

Product gehuurd: Spinhoogwerker

10

Supervriendelijk, last minuten nog geregeld, geen probleem. Aanhangwagen werd door verhuurder aan de auto gehangen, en bij inleveren, ondanks dat ik later was dan afgesproken, ook supervriendelijk. En als een van de weinige verhuurders kun je hier nog voor 24 uur huren. Een echte aanrader!

Product gehuurd: Aanhanger met huif

9,0

Goede service en mensen die verstand hebben van zaken. Ben goed geholpen en ze hebben met me meegedacht.

10

Zeer goede spullen en vriendelijk personeel! Ik zou willen dat ik overal zo goed geholpen word. Ruim assortiment ook!

9,0

Goede service en een ruim assortiment! Voor elke klus naar GECO dus!

10

Nooit geen gezeur bij geco verhuur!!! Ook met spoed komt het goed, ze gaan geen uitdagingen uit de weg!!

9,0

Top bedrijf, altijd goede spullen en top onderhouden materiaal!

Schrijf een beoordeling

Informatie over GECO verhuur I verkoop I service

GECO verhuurt alles op het gebied van steigers, bouw- en tuinmateriaal! Kortom uw partner ALS HET OM KLUSSEN GAAT! GECO staat voor: Service en klantgerichtheid. Wij verhuren uitsluitend gekeurd en goed onderhouden materiaal. Dit in combinatie met scherpe tarieven en een ruim assortiment

Bezorgkosten

Wij bieden de mogelijkheid groot materieel, zoals hoogwerkers, steigers, etc,. tegen een vergoeding te leveren /op te halen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.