GECO verhuur I verkoop I service

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:00 - 17:00
  • Dinsdag 07:00 - 17:00
  • Woensdag 07:00 - 17:00
  • Donderdag 07:00 - 17:00
  • Vrijdag 07:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (15)


9,0

Goede service! Ik heb de rupsdumper samen met een graafmachine gehuurd. Netjes geleverd, vriendelijke chauffeur, goede machines. Na ophalen snel m'n borg weer terug gekregen. Echt een aanrader.

Gehuurd:

Rupsdumper

op 24-05-2022


9,0

Graafmachine gehuurd voor onze voortuin. Ideaal dat het materiaal voor de deur kan worden afgeleverd. Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg gekregen en graafmachine was in prima staat. De volgende keer huren wij weer bij Geco!

Gehuurd:

Minigraafmachine

op 31-05-2022


10

Schitterende nieuwe autohoogwerker gebruikt met een werkhoogte tot 27 meter! Na overleg en goed advies van het personeel gekozen voor deze hoogwerker voor een schilderklus rondom mijn huis. Duidelijke uitleg over de werking van de machine bij het ophalen. Vanwege weersomstandigheden de huurperiode ook nog een keer aangepast zonder gezeur en/of extra kosten! Kortom, huren zoals het hoort. Professioneel, vriendelijk, flexibel en prima prijzen!

Gehuurd:

Autohoogwerker

op 23-05-2022


10

Versnipperraar gehuurd voor het overige snoei hout. (Vorige maand een hoogwerker bij de zelfde verhuurder gehuurd.) Ook dit was weer een hagelnieuwe machine en met een duidelijke uitleg konden wij zelf al het laatste hout weg versnipperen.

Gehuurd:

Versnipperaar

op 28-04-2022


9,0

Bezorging door vriendelijk personeel met duidelijke uitleg. Fijne machine makkelijk in gebruik (zei de schilder). Afwikkeling van de borg was snel geregeld :)

Gehuurd:

Knikarmtelescoophoogwerker

op 10-03-2022


10

Wij hebben voor de boomsnoeier een 14 meter Spinhoogwerker gehuurd. Super machine machine hij zag er nieuw uit en het was een machine die duurzaam was ook heel belangrijk dat wij niet op benzine hoeven te werken. De chauffeur heeft een duidelijke uitleg gegeven. En als nog waren wij iets vergeten te onthouden maar na een telefoontje naar de vesteging waar wij hem gehuurd hebben prima uitleg gekregen.

Gehuurd:

Spinhoogwerker

op 18-03-2022


9,0

Wij zijn erg tevreden over de huur van een tendemasser. In eerste instantie gehuurd voor een week, na 3 dagen teruggebracht en alleen de gebruikte dagen werden in rekening gebracht. Zeer nette service, ik zou dit bedrijf zeker aanraden!


10

Ik huurde de hoogwerker en deze werd prima op tijd gehaald en gebracht en was nog geen jaar oud. Ik raakte de sleutel kwijt en binnen no time kreeg ik een reservesleutel zodat ik door kon werken. Aardige medewerkers en zeker voor herhaling vatbaar. Concurrerende en duidelijke prijzen zonder bijkomende kosten. Aanrader!


10

Voorbeeld bedrijf! Maandag ochtend gebeld en in de middag stond de nieuwe spinhoogwerker op de stoep, ik was de allereerste die hem huurde. En dat werd duidelijk aangegeven, dat er anders schoonmaakkosten aan zaten te komen. Het enige minpuntje van het apparaat is dat deze niet tussen mijn tuindeur (85cm) paste , de breedte staat aangegeven van de rupsbanden (81cm) alleen bovenaan kan je daar toch wel een 10 cm bij op tellen. De uitleg van de machine was duidelijk, met het ophalen al besproken dat de machine er schoon uitzag. Vanochtend stond de borg min de huurkosten al weer op de rekening. Dit is hoe hoe huren kan zijn, snel, duidelijk, zonder gezeur achteraf.


10

Supervriendelijk, last minuten nog geregeld, geen probleem. Aanhangwagen werd door verhuurder aan de auto gehangen, en bij inleveren, ondanks dat ik later was dan afgesproken, ook supervriendelijk. En als een van de weinige verhuurders kun je hier nog voor 24 uur huren. Een echte aanrader!


9,0

Goede service en mensen die verstand hebben van zaken. Ben goed geholpen en ze hebben met me meegedacht.


10

Zeer goede spullen en vriendelijk personeel! Ik zou willen dat ik overal zo goed geholpen word. Ruim assortiment ook!


9,0

Goede service en een ruim assortiment! Voor elke klus naar GECO dus!


10

Nooit geen gezeur bij geco verhuur!!! Ook met spoed komt het goed, ze gaan geen uitdagingen uit de weg!!


9,0

Top bedrijf, altijd goede spullen en top onderhouden materiaal!

Informatie over GECO verhuur I verkoop I service
Al sinds 1996 zijn wij jouw partner als het om klussen gaat. Met een enorm assortiment voor particulieren en bedrijven, kunnen wij voor elke klus het materiaal verhuren. Door dit te combineren met razendsnel transport en erkende service, zijn wij jouw partner.
Bezorgkosten

De tarieven van transport worden bepaald op basis van het aantal ritten, de afstand en het soort materiaal. Vink bij de reservering op de site aan of jij transport wil en dan ontvang je daarna de prijs van het transport.