Vind jouw beste huurdeal

SPACEWINNER

Contact

  • Paxtonstraat 4
  • 8013 RP Zwolle
  • 053-4367070

Beoordeling

9,3
422 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 22:00
  • Dinsdag 09:00 - 22:00
  • Woensdag 09:00 - 22:00
  • Donderdag 09:00 - 22:00
  • Vrijdag 09:00 - 22:00
  • Zaterdag 08:30 - 17:00
  • Zondag 08:30 - 17:00

Beoordelingen van SPACEWINNER

10

De perfecte opslagfaciliteit, zonder complicaties, snel, vriendelijk en betaalbaar. Zelden heb ik een dergelijke goede service ondervonden als bij Spacewinner. Geen overbodige administratieve toestanden, veelvuldig gratis gebruik van goede(!) en ruime aanhangers. Het personeel is competent, vriendelijk en tegemoetkomend. Één puntje van kritiek, die karretjes om e.e.a. van de auto/ aanhanger naar de box te krijgen, daar moet een rem op komen, zodat je er alleen ook grote/ zware voorwerpen op kunt zetten zonder dat hij wegrolt.

Product gehuurd: Opslagruimte 20 - 40m³

Gehuurd op: 01-05-2020

10

Super netjes schoon ruim betaalbaar en super leuk personeel die je overal bij helpen

Product gehuurd: Opslagruimte 20 - 40m³

Gehuurd op: 01-05-2019

10

Sinds enkele jaren huur ik een ruimte bij Spacewinner in Zwolle. Ik ben begonnen met een kleine ruimte en later was ik toe aan een grotere "kamer". Hierin werd goed meegedacht! De ruimtes zijn goed bereikbaar en er zijn voldoende transportmiddelen. Er staat eigenlijk altijd wel een aanhanger klaar voor gebruik en op de momenten dat het qua tijd niet helemaal uitkwam kon ik er toch terecht!

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 01-07-2016

10

Wij zijn zeer tevreden over Spacewinner. Ruim twee jaar lang hebben wij een opslagruimte gehuurd. Service en communicatie was zeer goed. Hele vriendelijke mensen! We zullen spacewinner zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen!

Product gehuurd: Opslagruimte 6 - 10m³

Reactie van SPACEWINNER

Dankjewel Ellen. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Daar doen we het voor! Goed weekend!

8,0

Als je per ongeluk midden in de nacht het alarm laat afgaan komt er wel een lieve beveiliger om je weer het hek uit te laten.

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

10

Ik huur bij Spacewinner Zwolle alweer ruim 6 jaar verschillende ruimtes, er werken vriendelijke gastvrije medewerkers en een eigenaar die met je mee denkt! Zoek je een ruimte voor je prive spullen of ben je een startende ondernemer? De ruimtes zijn vorstvrij, goed beveiligd, 7 dagen per week open, er is een lunchroom aan de voorzijde voor als je trek hebt, zoek je een vergaderruimte of indien nodig per uur/dagdeel een kantoor? Bij Spacewinner kun je alles huren! Heb je hulp nodig? de medewerkers staan altijd voor je klaar voor raad en daad! Ik blijf hier nog wel even huren en kom graag een kopje koffie drinken! Gewoon een top bedrijf!

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

9,0

Wij zijn super blij met space-winner. Wij hebben onze oldtimer hier staan op een mooie droge en schone plek!

9,0

Meedenkend, flexibel, oplossing gericht, begripvol, vriendelijk, "not money drivin" zelfs boedelbak twee dagen zonder terug te brengen op goed vertrouwen uitgeleend.

10

klantgericht, vriendelijk, betrouwbaar, snel in service, goede kwaliteit

9,0

enthousiasme van de medewerkersnet en schoon bedrijfspand / opslagbereikbaarheid

9,0

Behulpzaam en service gericht. Goede opslagcapaciteit.

10

Goed bedrijf. Snel in communicatie (mail) denkt goed mee over wat je nodig hebt voor ruimte

8,0

Klantgericht en flexibel. Kom zeker terug indien nodig!

10

Ik heb tot twee keer toe bij Space Winner gehuurd en dat tot volle tevredenheid. Goede service, aardige medewerkers en de prijs was top!

Er zijn 23 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.7.

Er zijn 385 reviews geschreven bij Kiyoh.com met een gemiddelde score van 9.3.

Schrijf een beoordeling

Informatie over SPACEWINNER

Space Winner is uw partner voor inboedelopslag in Enschede en Zwolle.Kom langs en ervaar zelf dat de beste prijs én kwaliteit wel degelijk hand in hand kunnen gaan! Kiest u voor Space Winner, dan kiest u voor: -Betrokken medewerkers die er zijn voor de klant-De beste prijs mét Volumegarantie-Iedere dag geopend én bemand-No Nonsense en persoonlijk-Geen opstoppingen, ook niet bij drukte!-Veilig, verwarmd en droog Wij denken met u mee over uw ruimte, maar ook over uw gemak en zelfs over eventuele noodgevallen. U kunt bij ons terecht voor o.a. (aanhang-) wagens, heftrucks, verhuisdozen, en inpakmaterialen. Voor onze zakelijke klanten staat zelfs een afvalservice ter beschikking.Welke formaat opslagruimte u ook huurt, het is altijd direct beschikbaar, naar een andere maat omruilbaar, uitstekend beveiligd en verwarmd en 7 dagen per week toegankelijk.Wij zijn trots op ons familiebedrijf en op onze diensten waarbij de extra dimensie wordt verzorgd door onze mensen die graag met u meedenken en u adviseren.

Details openingstijden

Onze recepties zijn iedere dag van de week geopend volgens bovengenoemd schema. Toegangsuren buiten receptietijden en afwijkende openingstijden tijdens feestdagen vindt u op onze website.