Vind jouw beste huurdeal

OpslagNL

Contact

  • Oude Apeldoornseweg 37J1
  • 7333 NR Apeldoorn

Beoordeling

9,4
17 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van OpslagNL

10

Langere tijd opslag gehuurd in Zwolle door gebrek aan ruimte in de woning voor spullen die niet direct noodzakelijk waren. Nu door een verhuizing genoeg ruimte om zelf de spullen te stallen waardoor het niet meer noodzakelijk is. Zeker aan te bevelen, goed en keurig verzorgd. Alles snel en digitaal geregeld, reactietijd en service is uitmuntend. Kortom: super tevreden

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

9,0

Keuring netjes en schoon . Echt de ideale oplossing voor als jij ( tijdelijk ) je spulletjes wilt opslaan. Goed verwarmt , beveiligd! Als ik weer met een verhuizing zit oid . Komen wij ZEKER terug ! 👍🏻

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 10-11-2020

10

Eigenlijk niets op aan te merken. Netjes, goed verwarmd en alles top geautomatiseerd. Kan zo met mijn code op elk moment naar binnen.

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 01-09-2020

9,0

Mooie schone ruimte voor het opslaan van spullen. Auto kan naar binnen om vandaar uit je spullen naar je box te brengen. Karren voor het vervoeren staan ter beschikking, zoals ook een trap. Mailcontact prima.

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 10-10-2019

10

OpslagNL is eindelijk weer eens een bedrijf dat het snapt. Nieuwerwets van opzet, maar ouderwetsch qua service! In Apeldoorn tijdelijke opslagruimte nodig gehad i.v.m. verhuizing. Perfecte mailwisseling, prima meedenken en flexibel v.w.b. situaties oplossen. Voorbeeldje: op de dag van de verhuizing bleken er meer spullen mee te gaan dan gepland. Lichte paniek, want dat zou niet in de op voorhand gereserveerde opslagruimte passen. Geen probleem bij OpslagNL. Je belt, zelfs in het weekend, en op afstand wordt een andere unit toegekend. En dat dus terwijl je al voor de deur van de opslag staat! Extra factuur volgt gewoon later, maar dan kan je alvast verder met je verhuizing. Klinkt logisch, maar dat is het zeker niet bij andere verhuurbedrijven. Ook de unit zelf was prima. Goed bereikbaar, makkelijk toegankelijk en schoon. Alles bij elkaar scoort OpslagNL op een schaal van 1 tot 10 een dikke 11! En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf. Ik ben gewoon een kritische consument die baalt dat de klant meestal geen koning meer is en dus blij verrast als ik een firma tref die het wel begrijpt. :)

Product gehuurd: Opslagruimte 20 - 40m³

9,0

Om tijdelijk mijn inboedel veilig onder te brengen, heb ik gebruik gemaakt van een Unit bij Opslagnl. Een unit aanvragen is eenvoudig, snel en duidelijk. Echter heb ik door mezelf een verkeerde unit in gebruik genomen. De unit welke ik zou gebruiken was groter. Opslagnl heeft mij hier op gewezen door dat hun administratie niet meer correct was. Het was echter geen probleem en heb geld terug gekregen omdat ik een kleinere unit heb gebruikt. Dit noem ik goede service! Het pand wordt goed onderhouden, is netjes en schoon en met ruimte tijden goed toegankelijk. Ik ben dan ook zeer tevreden over Opslagnl en raad het iedereen aan!

10

We zochten een tijdelijke ruimte voor opslag van een showroomkeuken. Diverse bedrijven gebeld en het voordeligst was op dat moment opslag.nl. Snelle afhandeling en een perfecte ruimte op de 1e verdieping. Ruime goderenlift en gratis gebruik van transportkarretjes. De ruimtes zijn netjes, schoon en goed bereikbaar. Ook voor het gebouw is er voldoende ruimte voor auto''s met eventueel een aanhanger. Kortom perfect

8,0

Bij verkoop van het huis moest het huis half leeg voor foto''s voor Funda. Wat niet op de foto mocht (en dat was heel wat) hebben wij in de opslag gezet. Goede en snelle service, Geen ontvangst met koffie en een verkoop praatje, geen verkoop van verhuisdozen of andere verhuis attributen. Maar dat hoeft van ons ook niet en daarom denk ik betaalbaar in vergelijking met andere opslag.

9,0

Bij mijn zoektocht naar geschikte opslagruimte voor onze inboedel kwam ik op basis van verstrekte informatie en de prijs uit bij OpslagNL. Ik was benieuwd hoe het in werkelijkheid zou zijn, maar werd zeker niet teleurgesteld. Ik huur ruimte in Zwolle. De opslagruimtes zijn schoon, beveiligd, goed bereikbaar qua locatie en tijden en de huurtermijn is met een opzegtermijn van een week flexibel. Er wordt correct en snel gereageerd op mailtjes. Kortom: prima keus.

8,0

Prima locatie en goede aftersales

10

De snelste, de makkelijkste, de modernste en de meest coulante. Kortom de bovenstebeste Ben echt superblij dat ik dit bedrijf gevonden heb

10

Nette en verzorgde opslagruimtes te huur in veel verschillende afmetingen. Eenvoudig te huren. Bij vragen en/of opmerkingen word er snel gereageerd en gehandeld. Mocht ik weer op zoek zijn naar een opslagruimte dan doe ik dat zeker hier!

9,0

Goede en vriendelijke afwikkeling van zaken. Direct antwoord op vragen via e-mail

9,0

Gehuurd in Kampen; goed bereikbaar voor verhuisbusjes etc. mooie schone en nette opslagruimtes, ruime gangen goed werkende lift. Heldere afspraken en geen gezeur gehad. Volgende keer weet ik zeker waar ik mijn opslag regel.

10

Top bedrijf ! Alles kan online geregeld worden, binnen een uur kon ik gebruik maken van mijn unit. ik kan het iedereen aanbevelen.

Schrijf een beoordeling

Informatie over OpslagNL

Of het nu gaat om enkele vierkante meters of wat grotere ruimtes bij OpslagNL bent u aan het juiste adres. Onze opslagruimtes zijn een goede keuze, ze zijn goed beveiligd, droog en worden dag en nacht verwarmd. We nemen uw spullen uiterst serieus. Het is bij ons mogelijk om voor lange tijd te huren, maar zeker ook voor korte periode's. U kunt bij OpslagNL per week opzeggen, dus geen langdurige contracten!

Details openingstijden

24/7 toegang tot uw unit met een eigen toegangscode.