Vind jouw beste huurdeal

Opslagbakkie.nl

Contact

  • Chroomstraat 4/6
  • 8211 AS Lelystad
  • 085-0606811

Beoordeling

9,4
55 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 17:00

Beoordelingen van Opslagbakkie.nl

9,0

Alles conform afspraak, netjes op tijd geleverd en opgehaald, keurig nette containers, nette prijs

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 30-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

9,0

Snelle service ,vriendelijke mensen.

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 14-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het huren en voor het schrijven van uw review!

8,0

+ Perfecte opslagplaats voor ons huis van alle spullen, waardoor de vakmensen alle ruimte hadden om de plafonds, muren en vloeren aan te pakken. - De container kon niet op een parkeerplaats voor of naast het huis gezet worden, waardoor hij wel op straat moest op de parkeerplaats van de buren (met toestemming). Het telekraantje heeft maar een beperkte reikwijdte daarvoor, anders had dat wel gekund!

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 22-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Wij hebben inderdaad voor zo compact mogelijke vrachtwagencombinaties gekozen. Dit omdat wij vaak in binnensteden, woonerven en smalle straten niet met grote combinaties kunnen komen. Uiteraard betekent dit dat er kleinere kranen op onze auto’s zitten. De reikwijdte is Max. 8 meter. Bij 95% van onze klanten is dit voldoende. Uiteraard zullen wij blijven investeren en uw review in het verbetertraject meenemen! Hartelijk dank voor het huren!

9,0

Een uitkomst bij dit soort tijdelijke opslag en alles was prima geregeld; het brengen en ophalen, de communicatie, de prijs! De container(s)! Thnx opslagbakkie voor deze service!

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 29-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

9,0

Alles was top! Het brengen ophalen, de communicatie, de prijs! De container! Thnx ooslagbakkie we waren erg blij met jullie!

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 20-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Graag gedaan! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

9,0

Vlot te regelen, mooie container die perfect op een parkeerplaats past. Geen gezeur met buren. Verlenging van 1 naar 3 weken omdat de klus in de week van Hemelvaart wat tegen zat was geen probleem. Vriendelijk personeel.

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 07-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

8,0

+ keurige container + op tijd geleverd - vermelde maten zijn buitenmaten, binnenmaten was logischer geweest.

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 03-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Zowel de binnen en buitenmaten worden gecommuniceerd op onze website. De buitenmaten worden gecommuniceerd ivm de beschikbare ruimte welke er moet zijn om de container te kunnen plaatsen. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

9,0

Wegens de bouw van een schuur hadden we voor zaken die nodig hadden een afsluitbare container nodig. Opslagbakkie leverde hiervoor naar ons idee het beste concept. Ruim, licht, goed afsluitbaar en netjes. Keurig afgeleverd en op een handige plaats neergezet. Het ophalen duurde wat langer en werd niet aangekondigd. Gelukkig waren wij op dat moment thuis. Overigens een aardige chauffeur. Opslagbakkie is een uitstekende keuze als je tijdelijke opslagruimte nodig hebt!

Product gehuurd: Opslagruimte 20 - 40m³

Gehuurd op: 26-03-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Het ophalen van de container kan inderdaad iets langer duren. Wij proberen de transporten zo efficiënt en economisch mogelijk in te plannen. Hierdoor kunnen wij onze huidige prijzen blijven hanteren en helpen we een handje mee met het verbeteren van het milieu. Hartelijk dank voor het huren en het delen van uw ervaring!

10

Ik heb mijn inboedel 5 maanden opgeslagen via twee opslagbakkies. De mensen van opslagbakkie zijn ontzettend behulpzaam, denken mee en doen wat ze beloven! En altijd even vriendelijk. Dat geeft vertrouwen!

Product gehuurd: Opslagruimte 20 - 40m³

Gehuurd op: 16-01-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Wat leuk om te lezen dat iedereen zijn best heeft gedaan en vriendelijk is overgekomen. Hartelijk dank voor het huren, heel veel geluk en gezondheid in uw nieuwe woning!

10

Afspraken worden nagekomen, keurig van te voren gebeld. Nette container en medewerker die de container komt brengen. Echt top!

Product gehuurd: Mobiele opslag

Reactie van Opslagbakkie.nl

Ik heb uw compliment doorgegeven aan de desbetreffende chauffeur! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

10

Heel flexibel, denken mee, doen niet moeilijk en komen afspraken na. We zijn zeer tevreden

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 23-04-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl! Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!

10

Zeer positieve ervaring. Keurig de tijden doorgegeven, vriendelijke chauffeur

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 24-03-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

9,0

3 opslagbakkies gehuurd. Ze werden op tijd geleverd, en we hadden genoeg tijd ze in te ruimen. Ook op het nieuwe adres volgens afspraak geleverd! Bij Opslagbakkies leveren ze wat ze beloven! Kleine tip: veeg de bakkies even uit voordat ze naar een nieuwe klant gaan!.

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 30-03-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het schrijven van uw ervaring! Wij zullen de desbetreffende chauffeur aanspreken om de Opslagbakkies nog beter uit te vegen. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier en gezondheid in uw nieuwe woning en hartelijk dank voor het huren!

10

Door wat ongelukkige samenkomsten van omstandigheden tijdens een verbouwing bleken we opeens extra opslag nodig te hebben omdat binnen de hele benedenverdieping leeg moest. Bij het aanvragen zijn we super geholpen, is het bakkie op oudjaarsdagdag nog supersnel geleverd. Er is heel erg meegedacht om ons te helpen. De chauffeur heeft het bakkie zo ideaal mogelijk neer gezet en ook daar weer goed meegedacht wat het handigst is voor ons. Een mooie nette container, goed slot, mooi schoon, we konden meteen aan de gang om alles in de container te zetten. Alles bij elkaar geteld als erg behulpzaam ervaren en het was voor ons echt een uitkomst. We zijn super geholpen hiermee.

Product gehuurd: Opslagruimte 6 - 10m³

Gehuurd op: 31-12-2020

Reactie van Opslagbakkie.nl

Ontzettend bedankt voor het delen van uw uitgebreide review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest en dat u ons als behulpzaam heeft ervaren. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

10

Keurig voor de deur afgeleverd en opgehaald. Zeer nette, droge, afsluitbare en betaalbare container. Dit was een goede oplossing voor de opslag van mijn meubels.

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 08-03-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dan voor het schrijven van uw recensie.wat fijn om te lezen dat het goede oplossing was voor het opslaan van uw meubels. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Opslagbakkie.nl

Opslagbakkie.nl is jouw partner in mobiele opslagruimte, opslagcontainers voor de deur en verhuisbox! Ga je verbouwen? Sla je meubels op voor jouw deur!

Bezorgkosten

Opslagbakkie bezorgt gratis in geheel Nederland m.u.v. het Opslagbakkie in de opslag.