Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opslagbakkie.nl

Contact

  • Chroomstraat 6
  • 8211 AS Lelystad
  • 084-8770340

Beoordeling

9,3
11 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 17:00
#} #}

Beoordelingen van Opslagbakkie.nl

10

In opdracht van een klant in het kleine Haarle een kleine opslagunit gehuurd bij deze beste mannen. Ondanks de korte vooraankondiging en de drukte bij hun toch een uitermate plezante ervaring gehad. De communicatie was open, makkelijk en duidelijk. Geen poespas of stress vanwege de afstand en kleine order maar vooral kalmte en zakelijke oplossingen. Mocht het nodig zijn, huur ik hier weer!

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 19-06-2020

Reactie van Opslagbakkie.nl

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

7,0

Qua service supergoed, en nakomen afspraken ook. Ik had een 8 of hoger gegeven als het Opslagbakkie wat netter van binnen was afgeleverd, er lagen nog veel bladeren in, de medewerker haalde bij afleveren wel een bezem erdoor, maar er bleven resten achter. Dit moet eigenlijk beter gebeuren bij de lokatie waar de bakkies vandaan komen. Maar nogmaals, verder alles zeer goed.

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 15-05-2020

Reactie van Opslagbakkie.nl

Wat vervelend om te lezen dat het Opslagbakkie niet goed schoon is gemaakt. Wij zullen dit met de desbetreffende chauffeur opnemen. Onze excuses hiervoor. In ieder geval hartelijk dank voor uw review en dank voor het huren!

10

Twee bakkies voor de deur gehad omdat de gehele benedenverdieping leeg moest. Bakkes zijn stevig en netjes. Makkelijk afsluitbaar met een sleutel en geheel volgens afspraak geleverd en opgehaald. Vanwege een flink ongeluk van mijn man hebben we de levering van de bakkies in eerste instantie 9 maanden moeten verplaatsen maar dit was geen enkel probleem. Meedenken is top! De communicatie met het bedrijf is top en ook de bezorgers leggen alles goed uit en gaan netjes met hun en jouw spullen om. Makkelijk om de bakkies voor de deur te hebben zodat je continue bij je spullen kan. 100% top!! Kunnen het echt iedereen aanraden.

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 06-06-2020

9,0

Gewoon super, handig. Geplaatst met een kraan, zodat hij mooi bij ons op de oprit kon staan en wij zo de spullen door de voordeur de container in konden brengen. Hij heeft vier weken voor de deur gestaan tijdens onze woonkamer en keuken verbouwing.

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 16-04-2020

10

Snelle en goede service. Top

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 14-04-2020

9,0

Klantvriendelijk, snelle bezorging en makkelijk te verlenging.

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 03-04-2020

8,0

Het was heel makkelijk om een opslag container te huren. Zo geregeld, goedkoop en heel makkelijk.

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 27-04-2020

10

Na enige aarzeling (zo goedkoop, zal het wel oké zijn?) toch gedaan. En geen spijt: geweldige service, vriendelijk, op tijd ondanks Corona. Kan het van harte aanbevelen.

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 09-03-2020

9,0

pluspunten: - duidelijk en snel antwoord op vragen - heldere voorwaarden - aflevering volgens afspraak - zeer klantvriendelijk - fijne service, de chauffeur helpt met laden minpunten (welke niet opweegt tegen de pluspunten): - eerste contact kwam wat onprofessioneel over door spelfouten in de mail (daarna is het overigens heel prettig opgepakt).

Product gehuurd: Opslagcontainer

10

Kan niet beter prima service en perfect uitgevoerd. Echt een aanrader.

Product gehuurd: Opslagcontainer

10

Wat een top bedrijf, en wat een geweldig systeem! Geen verhuiswagen of busje huren en alles inladen en weer uitladen en weer in de opslag doen, nee gewoon 1 malig in je bakkie laden en de rest wordt gedaan! Vragen werden netjes en direct beantwoord, geen dagen wachten op antwoord! Ik had voor zaterdag 12/1/2019 een opslagbakkie besteld en werd nog voor de afgesproken tijd gebracht, netjes van tevoren gebeld door de chauffeur en bij aflevering en contract tekenen netjes alles uitgelegd, bij het ophalen van het bakkie ook weer netjes van tevoren gebeld,dus ook de welverdiende complimenten aan de chauffeur

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Opslagbakkie.nl

Bij Opslagbakkie.nl huur je voordelig een opslagruimte welke thuis voor de deur wordt bezorgd. Je kunt terecht voor alles soorten opslagruimte zoals: Inboedelopslag, meubelopslag, voorraadopslag, archiefopslag, goederenopslag, postbus, winter-zomerbandenopslag en zelfs wijnopslag! Je hoeft geen bus of aanhanger te huren waardoor je enorm veel geld bespaard, daarnaast bespaar je ook veel tijd want hoeft je maar 1x in en -uit te laden daardoor zullen beschadigingen aan je kostbare spullen uitblijven. Ook biedt Opslagbakkie.nl de mogelijkheid aan om tussentijds bij je spullen te kunnen in ons verwarmde, veilige en geconditioneerde opslagcenter. Je kunt bij Opslagbakkie.nl voor een lange periode huren maar ook voor 1 week. Ideaal voor verhuizen, verbouwen of als je gewoon meer leefruimte wilt creëren thuis!

Bezorgkosten

Opslagbakkie bezorgd GRATIS jouw Opslagruimte voor de deur binnen Flevoland. Buiten Flevoland bezorgen wij uiteraard ook. Wij berekenen 1,50 euro per gereden kilometer vanaf onze vestiging in Lelystad.

Bezorginformatie

Opslagbakkie levert jouw mobiele opslagruimte op speciaal ontwikkelde aanhangwagens. Het Opslagbakkie blijft tijdens het in en -uitladen op de aanhanger staan. Hierdoor heb je geen vergunning of dergelijke nodig.