Vind jouw beste huurdeal

Opslagbakkie.nl

Contact

  • Chroomstraat 4/6
  • 8211 AS Lelystad
  • 085-0606811

Beoordeling

9,3
64 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 17:00

Beoordelingen van Opslagbakkie.nl

10

Snel geleverd, en ook makkelijk 3x verlengd met een aantal weken. Goede, afsluitbare, wind en waterdichte container voor al mijn spullen en fietsen uit de oude schuur. Nadat de nieuwe schuur gereed en ingericht was, werd de container weer lekker snel opgehaald. Prima contact gehad met opslagbakkie personeel. Ronduit perfect !!

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 01-08-2021

8,0

Mooie, fijne containers geleverd. De chauffeur dacht goed mee hoe we ze het handigste weg konden zetten. De klantenservice gebeld voor de tijden van halen en brengen. Ik werd daar vriendelijk geholpen. Enige minpuntje is dat de containers halverwege de dag worden gebracht en gehaald terwijl je ook voor die hele dagen betaald. Maar verder heel tevreden.

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 29-09-2021

9,0

Makkelijk te plaatsen voor de deur in de straat. Makkelijke toegang lage drempel. Met passen en meten de grote delen uit de woonkamer er in gekregen. Door omstandig heden moest een week verlengen en dat was geen probleem met 1 telefoontje. Mooie mobiele tijdelijke opslag, goed in het achterhoofd te onthouden.

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 10-09-2021

10

Kwamen stip op tijd. Goedkoop en voor de deur opslag container. Enkele dagen voor weghalen kreeg ik belletje ter herinnering. Keurig afgehandeld

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 14-08-2021

9,0

Super soepele afhandeling. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer nette container die met een relatief klein vrachtwagentje wordt gebracht en gehaald, dus geen lompe grote vrachtwagen op het woonerf. Als ze de dag van tevoren hadden gemeld hoe laat ze er zouden zijn dan had ik een ‘10-uitmuntend’ gegeven

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 22-09-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

8,0

Bezorging was uitstekend, netjes half uur van tevoren gebeld en prima afwikkeling papierwerk Ophalen was een stuk minder. Niet gebeld vantevoren en norse medewerker die vroeg waarom de sleutels er niet in zaten.

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 11-09-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de chauffeur welke het Opslagbakkie heeft opgehaald nors reageerde. Ik zal de desbetreffende chauffeur hierop aanspreken! Desondanks hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

8,0

Heel erg vriendelijk personeel, de container wordt voor de deur neergezet en opgehaald, zodra je het nodig hebt komen ze de container weer naar je toe brengen! Echt heel erg fijn.

Product gehuurd: Opslagruimte 6 - 10m³

Gehuurd op: 25-07-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

9,0

Yop: Alles keurig op tijd. Schone bak, incl slot en sleutels. Keurig op tijd gebracht en keurig op tijd weer opgehaald. Tip: Na mijn reservering had ik graag een bevestiging gehad.

Product gehuurd: Opslagruimte 6 - 10m³

Gehuurd op: 27-08-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling! Leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Wij zullen uw tip meenemen in ons verbeter traject. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!

9,0

Perfecte manier om tijdelijk even extra oipslagruimte voor d edeur te hebben. Ryuime containers. in de kleine comtaimner konden we alle meubels en inboedel uit praktijk en kantoortje kwijt. Het is alleen op d ebreng- en ophaal dag moet je de container eigenlijk niet meer willen gebruiken, omdat je pas de dag er voor weet hoe laat ze brengen en halen; even rekening mee houden in de planning en dan is het echt een super fijne oplossing: schoon en droog.

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 09-09-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!

9,0

Alles conform afspraak, netjes op tijd geleverd en opgehaald, keurig nette containers, nette prijs

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 30-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

9,0

Snelle service ,vriendelijke mensen.

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 14-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het huren en voor het schrijven van uw review!

8,0

+ Perfecte opslagplaats voor ons huis van alle spullen, waardoor de vakmensen alle ruimte hadden om de plafonds, muren en vloeren aan te pakken. - De container kon niet op een parkeerplaats voor of naast het huis gezet worden, waardoor hij wel op straat moest op de parkeerplaats van de buren (met toestemming). Het telekraantje heeft maar een beperkte reikwijdte daarvoor, anders had dat wel gekund!

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 22-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Wij hebben inderdaad voor zo compact mogelijke vrachtwagencombinaties gekozen. Dit omdat wij vaak in binnensteden, woonerven en smalle straten niet met grote combinaties kunnen komen. Uiteraard betekent dit dat er kleinere kranen op onze auto’s zitten. De reikwijdte is Max. 8 meter. Bij 95% van onze klanten is dit voldoende. Uiteraard zullen wij blijven investeren en uw review in het verbetertraject meenemen! Hartelijk dank voor het huren!

9,0

Een uitkomst bij dit soort tijdelijke opslag en alles was prima geregeld; het brengen en ophalen, de communicatie, de prijs! De container(s)! Thnx opslagbakkie voor deze service!

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 29-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

9,0

Alles was top! Het brengen ophalen, de communicatie, de prijs! De container! Thnx ooslagbakkie we waren erg blij met jullie!

Product gehuurd: Opslagcontainer

Gehuurd op: 20-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Graag gedaan! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

9,0

Vlot te regelen, mooie container die perfect op een parkeerplaats past. Geen gezeur met buren. Verlenging van 1 naar 3 weken omdat de klus in de week van Hemelvaart wat tegen zat was geen probleem. Vriendelijk personeel.

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 07-05-2021

Reactie van Opslagbakkie.nl

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Opslagbakkie.nl

Opslagbakkie.nl is jouw partner in mobiele opslagruimte, opslagcontainers voor de deur en verhuisbox! Ga je verbouwen? Sla je meubels op voor jouw deur!

Bezorgkosten

Opslagbakkie bezorgt gratis in geheel Nederland m.u.v. het Opslagbakkie in de opslag.