Verhuur Service Nederland

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:00 - 17:00
  • Dinsdag 07:00 - 17:00
  • Woensdag 07:00 - 17:00
  • Donderdag 07:00 - 17:00
  • Vrijdag 07:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (9)


9,0

Nadat een aantal pannen en boeidelen stond Arjan direct klaar een steiger te leveren en zette deze ook voor ons op. Geweldige inzet. Ik kan hem zeer aanbevelen en komt zijn afspraken na. Top gedaan en de volgende keer weet ik je weer te vinden.

Gehuurd:

Gevelsteiger

op 24-02-2022


10

Het steiger materiaal werd als service netjes thuisbezorgd en samen opgebouwd. Arjan is een zeer relaxed, vriendelijk en behulpzaam persoon. Na de schilderwerken is de steiger weer afgebroken en afgevoerd. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan en kom zeker terug.

Gehuurd:

Rolsteiger

op 01-08-2021


10

Werd heel goed geholpen. Geen borg nodig. Achteraf heel makkelijk betalen. Top service.

Gehuurd:

op 06-05-2021

Goed morgen mijnheer de Bruin, Dank voor de positieve reactie, voor ons echter vanzelfsprekend. Graag tot de volgende keer.


10

Verlenen uitstekende service! Supervriendelijk! Goed degelijk materiaal en correct in de gemaakte afspraken!


10

Ik word goed geholpen door de man in de winkel .

Gehuurd:

Waterzuiger

op 10-06-2020


9,0

Prima service. Denkt mee met beste oplossing. Keurige bezorging door vriendelijke medewerker. Ook afstemming over de factuur verliep uitstekend.

Gehuurd:

Hogedrukreiniger koudwater

op 30-05-2020


10

Top geregeld , toen ik belde met een vraag zijn ze er direct mee aan de slag gegaan de volgende dag konden wij al gebruikmaken van de loopbruggen we konden ze zelfs een dag langer gebruiken, geen enkel probleem

Gehuurd:

Loopbrug


9,0

Al vele producten gehuurd, goede en snelle service, deze mannen begrijpen heel goed hoe ze een klant echt helpen, denken mee en vinden altijd de juiste oplossingen voor de vele problemen waar wij tegen aan lopen. VSN is super en voordelig ! Tot snel weer mannen.


9,0

Goede adviezen en leuke tips, fijne schuurmachines kunnen huren, geen gekke borg eerlijke mannen daar! Als ik weer iets nodig heb weet ik jullie te vinden, was het rijden naar Woerden meer dan waard! Tot de volgende klus heren !

Informatie over Verhuur Service Nederland
Bij bij Verhuur Service Nederland ( Arjan en Richard) zijn u graag van dienst, en proberen een zo transparant mogelijk beeld te geven van de verhuur prijzen, zonder teveel bij komende kosten achteraf, en een zo goed mogelijke service.Verhuur: Bij ons kunt u terecht voor het het huren van machines en gereedschappen van boormachine tot hoogwerker geen probleem. NEE is geen antwoord. Bel of mail ons naar de mogelijkheden ook voor verhuringen voor langer periode.Dienstverlening: Mocht u om wat voor reden dan ook iets niet kunnen of handen te kort hebben staan wij voor u klaar, van steiger opbouwen tot andere hand en spandiensten. Bel of mail ons gewoon en vraag naar de voorwaarden.Keuringen: Ook voor keuringen kunt u bij ons terecht, zoals NEN 3140, het keuren van ladders, trappen en rolsteigers, het keuren van valbeveiliging. Bij ons geen probleem alles onder 1 dak. Bel of mail ons voor de voorwaarden
Bezorgkosten

Wij kunnen uiteraard de spullen voor u op locatie bezorgen. Bezorging binnen woerden is gratis, daar buiten is het tarief €45 voor zuid Holland en Utrecht.