Vind jouw beste huurdeal

Verhuur Service Nederland

Contact

  • Kuipersweg 1 B
  • 3449 JA Woerden
  • 0348220350

Beoordeling

9,6
8 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 17:00
  • Dinsdag 07:00 - 17:00
  • Woensdag 07:00 - 17:00
  • Donderdag 07:00 - 17:00
  • Vrijdag 07:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Verhuur Service Nederland

10

Het steiger materiaal werd als service netjes thuisbezorgd en samen opgebouwd. Arjan is een zeer relaxed, vriendelijk en behulpzaam persoon. Na de schilderwerken is de steiger weer afgebroken en afgevoerd. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan en kom zeker terug.

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 01-08-2021

10

Werd heel goed geholpen. Geen borg nodig. Achteraf heel makkelijk betalen. Top service.

Gehuurd op: 06-05-2021

Reactie van Verhuur Service Nederland

Goed morgen mijnheer de Bruin, Dank voor de positieve reactie, voor ons echter vanzelfsprekend. Graag tot de volgende keer.

10

Verlenen uitstekende service! Supervriendelijk! Goed degelijk materiaal en correct in de gemaakte afspraken!

Product gehuurd: Kamersteiger

10

Ik word goed geholpen door de man in de winkel .

Product gehuurd: Waterzuiger

Gehuurd op: 10-06-2020

9,0

Prima service. Denkt mee met beste oplossing. Keurige bezorging door vriendelijke medewerker. Ook afstemming over de factuur verliep uitstekend.

Product gehuurd: Hogedrukreiniger koudwater

Gehuurd op: 30-05-2020

10

Top geregeld , toen ik belde met een vraag zijn ze er direct mee aan de slag gegaan de volgende dag konden wij al gebruikmaken van de loopbruggen we konden ze zelfs een dag langer gebruiken, geen enkel probleem

Product gehuurd: Loopbrug

9,0

Al vele producten gehuurd, goede en snelle service, deze mannen begrijpen heel goed hoe ze een klant echt helpen, denken mee en vinden altijd de juiste oplossingen voor de vele problemen waar wij tegen aan lopen. VSN is super en voordelig ! Tot snel weer mannen.

Product gehuurd: Laser horizontaal-verticaal

9,0

Goede adviezen en leuke tips, fijne schuurmachines kunnen huren, geen gekke borg eerlijke mannen daar! Als ik weer iets nodig heb weet ik jullie te vinden, was het rijden naar Woerden meer dan waard! Tot de volgende klus heren !

Schrijf een beoordeling

Informatie over Verhuur Service Nederland

Bij bij Verhuur Service Nederland ( Arjan en Richard) zijn u graag van dienst, en proberen een zo transparant mogelijk beeld te geven van de verhuur prijzen, zonder teveel bij komende kosten achteraf, en een zo goed mogelijke service.Verhuur: Bij ons kunt u terecht voor het het huren van machines en gereedschappen van boormachine tot hoogwerker geen probleem. NEE is geen antwoord. Bel of mail ons naar de mogelijkheden ook voor verhuringen voor langer periode.Dienstverlening: Mocht u om wat voor reden dan ook iets niet kunnen of handen te kort hebben staan wij voor u klaar, van steiger opbouwen tot andere hand en spandiensten. Bel of mail ons gewoon en vraag naar de voorwaarden.Keuringen: Ook voor keuringen kunt u bij ons terecht, zoals NEN 3140, het keuren van ladders, trappen en rolsteigers, het keuren van valbeveiliging. Bij ons geen probleem alles onder 1 dak. Bel of mail ons voor de voorwaarden

Bezorgkosten

Wij kunnen uiteraard de spullen voor u op locatie bezorgen. Bezorging binnen woerden is gratis, daar buiten is het tarief €45 voor zuid Holland en Utrecht.