Vind jouw beste huurdeal

Blankert Autoverhuur

Contact

  • Marsweg 3B
  • 8013 PD Zwolle
  • 038- 7200880

Beoordeling

9,7
13 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 18:00
  • Dinsdag 08:30 - 18:00
  • Woensdag 08:30 - 18:00
  • Donderdag 08:30 - 18:00
  • Vrijdag 08:30 - 18:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Blankert Autoverhuur

10

Hebben met zes personen, een toer naar Oostenrijk gemaakt, in een perfect rijdende en sturende 9 persoonsbus. Hebben onderweg lichte schade opgelopen. Bijzonder tevreden over nette en coulante afhandeling door de firma Blankert. Was de eerste keer bij Blankert, zeker niet de laatste !!! Complimenten voor klantvriendelijkheid en service.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

Gehuurd op: 10-08-2021

Reactie van Blankert Autoverhuur

Beste Gert, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Autoverhuur. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Blankert Autoverhuur

10

Tijdens ons verblijf in Nederland een bus gehuurd bij Blankert Autoverhoor. Contact per mail met Simo-Jan vooraf verliep erg soepel. De bus die we vervolgens meekregen was mooier dan op de foto's. We hebben met veel plezier in de bus gereden en we zijn er mee op vakantie geweest in het buitenland. Geen extra kosten voor buitenland pechhulp of extra bestuurders. Ook waren ze bij Blankert erg flexibel over het ophalen en inleveren van de bus. Kortom; we zijn super tevreden over de service van Blankert!

Product gehuurd: Bestelbus met dubbele cabine

Gehuurd op: 09-07-2021

Reactie van Blankert Autoverhuur

Geachte Jaap, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Autoverhuur. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Blankert Autoverhuur

10

TOPbedrijf. TOPservice. snel. heel flexibel en heel klantvriendelijk. goedkoop. netjes. correcte en altijd heel vriendelijke medewerkers. Regelmatig huur ik auto. Nu Suzuki Swift. altijd keurig, schoon, netjes, nieuw.

Gehuurd op: 25-06-2021

Reactie van Blankert Autoverhuur

Geachte Miriam, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Autoverhuur. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Blankert Autoverhuur

10

Fiat 500 gehuurd, was een upgrade zonder extra kosten, waarvoor mijn dank! Heerlijke auto, alles goed geregeld, volgende keer weer kiezen voor Blankert

Product gehuurd: Auto delen

Gehuurd op: 13-06-2021

Reactie van Blankert Autoverhuur

Geachte mevrouw Klaver, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Autoverhuur. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Blankert Autoverhuur

10

Ik kom al jaren bij Blankert auto's huren , altijd nieuwe auto's en zeer goede service!

Product gehuurd: Elektrische auto

Gehuurd op: 16-06-2021

Reactie van Blankert Autoverhuur

Geachte heer Woestmaat, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Autoverhuur. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Blankert Autoverhuur

10

Ik huur al jaren een auto als ik in Nederland verblijf. Het personeel van Blankert Verhuur is altijd erg vriendelijk. Ze zijn flexiebel, de prijs is goed en is heel duidelijk van te voren vastgesteld. Erg prettig om mee te dealen. Een aanrader voor auto verhuur!

Product gehuurd: Sedan

Gehuurd op: 10-06-2021

Reactie van Blankert Autoverhuur

Beste Astrid, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Autoverhuur. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Blankert Autoverhuur

10

Goeie service, vriendelijke medewerkers, mooi voertuig meegekregen voor een hele scherpe prijs

Product gehuurd: Stationwagen

Gehuurd op: 24-07-2020

10

Top bedrijf met top service! Ook de tarieven zijn scherp, met name de weekend of vakantie deal. Op het laatste moment een andere auto of deal regelen, geen probleem. Uitstekend!

Product gehuurd: Sedan

10

In het begin een auto gehuurd bij Blankert.... een Fiat 500. Daarmee zijn we naar Parijs geweest. Super auto voor een hele mooie prijs. Super geholpen en zeer vriendelijk personeel en goede service! Nogmaals dank daarvoor!

Product gehuurd: Hatchback

8,0

Afgelopen weekend een Ford Fiesta gehuurd voor €55,-. Auto mocht ik vrijdag middag al ophalen en kon hem zondag avond weer terugbrengen. Goed geregeld!

10

Zeer snel, goedkoop en netjes. Tot de volgende keer!

9,0

Wij hadden afgelopen weekend een bus nodig voor een kleine verhuizing. Op vrijdag om 15 uur gebeld en wij konden de bus al om 16 uur ophalen en op maandag morgen weer inleveren. Prijs slechts €80,- voor een heel weekend, zonder extra kosten! Dat hadden wij nog nooit meegemaakt!

9,0

Mooie ruime station gehuurd voor onze vakantie. Snel en makkelijk zonder extra kosten. Volgende keer weer. Nogmaals hartelijk dank team Blankert!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Blankert Autoverhuur

Blankert Autoverhuur in Zwolle is onderdeel van Blankert Shortlease. Met een wagenpark van 1200 auto's en bestelbussen hebben wij altijd een auto voor u beschikbaar.

Bezorgkosten

Binnen Zwolle brengen en halen wij de auto gratis voor u. Buiten Zwolle kan kunnen wij dit tegen een geringe vergoeding voor u verzorgen.