Lamborghini huren

Top 3 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Lamborghini Urus in Maassluis

voor 8 uur bij Buena Vida Supercar verhuur

29-03-2024

Lamborghini Urus in Maassluis

voor 20 uur bij Buena Vida Supercar verhuur

07-03-2024
Lamborghini, de stier onder de sportauto's

Wie wilt er nou niet een halve of hele dag rijden in één van de beste en meest gewilde auto’s ter wereld? Een droom om werkelijkheid te laten worden, het ultieme cadeau. Of wil je je huwelijksdag tot een nog groter succes maken met deze geweldige bolide als bruidsauto? Alles is mogelijk! Vraag meer informatie aan zodat we jouw droom werkelijkheid kunnen laten worden! Laat vrijblijvend uw gegevens achter en er wordt contact met u opgenomen om de verdere details te bespreken.

Waar let je op als je een Lamborghini huurt?

Misschien twijfel je of je voor een iets voordelige NIssan GT-R of juist een Ferrari moet gaan. Ben je op zoek naar een echte supercar die bekend staat om zijn exclusiviteit en waarde? Dan is een Lamborghini de juiste keuze. Verhuurbedrijven hanteren vaak een minimumleeftijd van 25 jaar. Daarnaast moet je vaak minstens 5 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Denk goed na in welk seizoen je de auto wilt huren (bijvoorbeeld in verband met gladheid in de winter) en houd rekening met bijkomende kosten voor de borg, het eigen risico en een verzekering. Deze kosten zullen hoger liggen als je een supercar huurt dan wanneer je voor een reguliere huurauto gaat. Je huurt de auto inclusief een aantal vrije kilometers. Heb je de vrije kilometers opgereden? Dan zul je per extra gereden kilometer een prijs betalen. Dit wordt ook wel de kilometerprijs genoemd en deze verschilt per verhuurbedrijf. Wil je de auto zelf besturen? Dan hanteren verhuurbedrijven een minimale huurperiode van 3 uur. Voor het rijden onder begeleiding is dit 1 uur. Zorg er bij meerdaagse huur voor dat de auto binnen in een afgesloten ruimte kan staan in plaats van buiten. Vergeet trouwens niet om de verkeersregels in acht te nemen. Eventuele boetes zijn voor eigen rekening.

Tip: Vergelijk verhuurbedrijven goed en let daarbij op de auto’s die ze aanbieden, maar ook op de service die ze leveren en de prijzen die ze hanteren.