Schuimmachine huren

4 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 121,- tot € 250,- en hangt af van het formaat, de capaciteit (liter) en het bereik (m²).

Top 4 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Schuimopbrengst variërend van 150 tot 5.000 m3 per uur
Aansluiting 220 V
Huur een schuimmachine voor een geslaagd feest

Vooral onder jongeren is het een bekend begrip: de foamparty. Je begint de avond net zoals een doodgewone discoavond. Er is dansbare muziek, het is gezellig, je danst met vrienden, totdat plotseling de schuimmachine wordt aangezet. Langzamerhand vult de hele ruimte zich met schuim en de schuimparty is geboren. Vooral leuk met warm weer natuurlijk, want schuim is nat en je kleding wordt er niet droger op. Schuimmachines worden ook met regelmaat gehuurd voor gebruik in het theater, op een filmset, buurt- en bedrijfsfeesten en bijvoorbeeld bij de entree van een evenement. Bij sommige verhuurders kun je een schuimmachine inclusief bedienend personeel huren.

Handige tips voor als je een schuimmachine gaat huren

Een schuimmachine werkt in de meeste gevallen op water in combinatie met een bepaalde schuimvloeistof. Er zijn schuimmachines die je direct op de waterleiding kunt aansluiten, maar ook mobiele schuimmachines met een reservoir waar je water in kunt doen. Daarnaast werkt de schuimmachine op stroom, dus een aansluiting op netstroom is ook essentieel. Veel verhuurbedrijven die schuimmachines verhuren bieden ook de vloeistof aan die je hierbij nodig hebt. Let wel op, niet alle verhuurders hebben de vloeistof automatisch bij de prijs inbegrepen. Deze vloeistof is niet schadelijk voor kleding en luchtdoorlatend. Informeer bij de verhuurder hoeveel vloeistof je nodig zult gaan hebben. Let hierbij op het verschil in schuimopbrengst, deze varieert van 150 tot wel 5.000 m3 per uur, met een bereik van 5 tot 10 meter ver. Voor extra effect zou je ook een ventilator kunnen huren, zodat de vlokken schuim de ruimte door geblazen worden. Huur slim, huur een schuimmachine of schuimkanon via Huren.nl!